رحمدل بامری روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از امروز به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا ورودی چابهار از طرف پلیس راه نیز با استقرار پلیس و نیروی انتظامی محدودیت تردد اعمال و فقط خودروهای پلاک چابهار و افراد ساکن در این شهرستان و یا کسانیکه بیمه خودروی آنها در این شهر صادر شده حق ورود دارند.
وی بیان کرد: پیش از این گیت ورودی منطقه آزاد چابهار از طرف کنارک و نیکشهر نیز با استقرار نیروهای دریابانی بسته بوده و همچنان تردد ممنوع است تا این شهرستان کمتر به ویروس کرونا دچار شود.
فرماندار چابهار افزود: تمام خودروهای غیر پلاک چابهار هرچه سریعتر این شهرستان را ترک کنند در غیر اینصورت پس از گذشت ۴۸ ساعت مجبور هستند تا ۱۴ روز در این منطقه بمانند و حق خروج ندارند.
وی ادامه داد: همچنین پروازهای فرودگاه کنارک نسبت به قبل کاهش و به یک پرواز از چابهار به تهران در هر چند روز رسیده و همه پروازها کنسل شده است.
بامری با اشاره به اینکه خطر شیوع ویروس کرونا به دلیل رعایت نکردن نکات بهداشتی توسط برخی از مردم، انجام سفرهای غیرضروری و حضور در مکانهای شلوغ شرایط را در این شهرستان بحرانیتر کرده است، خاطرنشان کرد: ایفای نقش مردم بویژه خیران و موسسههای مردم نهاد در کاهش ویروس کرونا قابل تقدیر است.
وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع و لزوم پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا تاکنون نشستهای متعدد ستاد مدیریت بحران با حضور مسوولان چابهار برگزار شده و تمهیدات و اقدامات لازم برای مقابله با این ویروس اندیشیده شده است.
فرماندار چابهار گفت: خطر ویروس کرونا بسیار جدی است و باید مردم بهداشت فردی را رعایت کنند.
وی ادامه داد: نیروی انتظامی در کنار پایگاههای غربالگری در ورودی شهر مستقر و ضمن جلوگیری از ورود افراد مشکوک به ویروس کرونا در شهر چابهار را به مدت ۱۴ روز در قرنطینه قرار میدهند.
بامری با تقدیر از تلاشهای تمامی دستاندرکاران مربوطه در راستای مقابله با ویروس کرونا، خاطرنشان کرد: رفع مشکل پیش آمده نیازمند عزم جدی و راسخ است و ضروریست از تمامی ظرفیتهای موجود برای مقابله با این ویروس استفاده شود.
وی نقش مردم در مقابله با گسترش این ویروس را بسیار مهم دانست و افزود: از تمامی دستگاهها و مردم عزیز شهرستان بویژه جامعه بازاریان بدلیل همکاریهای صورت گرفته کمال قدردانی را دارم.
بامری گفت: تمامی مرخصیها، مأموریتهای مدیران و مسوولان ادارات چابهار تا اطلاع بعدی لغو شده و گشت ویژه مشترک و تشدید نظارت بر خبازیها و سایر صنوف سطح شهرستان مرتب در حال انجام است.
وی افزود: مجهز کردن جایگاههای عرضه فرآوردههای نفتی به تجهیزات بهداشتی از قبیل دستکش جهت رفاه حال شهروندان، نصب بنر در محل جایگاههای مذکور جهت روشنگری و آگاهسازی مردم، گندزدایی و ضدعفونی کردن مکرر و پیاپی مکانهای پرتردد و پر ترافیک شهر توسط شهرداری و شبکه بهداشت و درمان، الزام شوراها و دهیاریها برای گندزدایی و ضدعفونی کردن اماکن پرتردد روستاهای تابعه، لغو تمامی جشن ها، مراسم، رویدادهای فرهنگی، اجتماعی و ورزشی برنامهریزی شده تا اطلاع بعدی از دیگر اقدامات انجام شده است.
معاون استاندار سیستان وبلوچستان همچنین ممنوعیت برپایی کمپ مسافری و چادر در سطح منطقه آزاد، پارک آزادگان، پارک بهاران و سایر نقاط شهر، تعطیلی تمامی مراکز تجاری، بازارهای سنتی و محلی غیر ضرور و فروشگاهها، استفاده از ظرفیت سولههای ورزشی جهت قرنطینه کردن بیماران احتمالی، نظارت ویژه راهداری و حمل و نقل جادهای برای گندزدایی و ضدعفونی کردن ناوگان مسافری و باری، لغو فعالیت تمامی شرکتهای گردشگری تا اطلاع بعدی را از جمله تدابیر اندیشیده شده برای پیشگیری بهتر از انتقال این ویروس عنوان کرد.
وی گفت: جمعآوری زبالههای سطح شهر بصورت مداوم و ضدعفونی کردن سطلهای زباله، اتخاذ تمهیدات لازم توسط انتقال خون برای جبران کمبود خون، اطلاعرسانی در فضای مجازی و در سطح شهر در خصوص اهمیت موضوع، ارائه هشدارهای بهداشتی و درخواست از مردم جهت خودداری از ترددهای غیرضروری و حتیالامکان ماندن در منزل از دیگر اقدامات در حال انجام است.
بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت شمار مبتلایان به ویروس کرونا در محدوده سه دانشگاه علوم پزشکی سیستان و بلوچستان به ۱۱۹ نفر افزایش یافت.
نظر شما