۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۱۸
کد خبرنگار: 1228
کد خبر: 83727516
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

استاد پاکستانی: حفظ فاصله اجتماعی راحت ترین راه مهار کرونا است

اسلام آباد - ایرنا - استاد دانشگاه قائد اعظم پاکستان روز چهارشنبه گفت: اکثر شهرهای این کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا تقریباً در تعطیلی بسر می بردند اما بی اعتنایی مردم به خانه نشینی و عدم توجه به حفظ فاصله اجتماعی مهار این بیماری همه گیر را در پاکستان دشوار کرده است.

«قندیل عباس» استاد علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه قائد اعظم در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در اسلام آباد اظهار داشت: کووید-۱۹ به چالش جهانی تبدیل شده و امروز نه تنها کشورهای در حال توسعه با این پدیده روبرو هستند بلکه قدرت های جهانی به شدت تحت تاثیر این بیماری قرار گرفته اند.

وی توصیه کرد که ملت های جهان به ویژه در پاکستان باید شیوه حفظ فاصله اجتماعی و قرنطینه داوطلبانه یا همان خانه نشینی را جدی بگیرند زیرا تاکنون دارویی جهت درمان دقیق و سریع بیماران کرونایی در جهان کشف و بکار بسته نشده است، بنابراین مردم هرگز نمی توانند متحمل پیامدهای خطرناک ناشی از گسترش شیوع کووید-۱۹ شوند.

این کارشناس پاکستانی گفت: قدرت های جهانی نیز برای نبرد با کرونا درمانده به نظر می رسند و این وضعیت باعث شده تا کشورهایی مثل پاکستان از تجربه وضعیت پیش روی کشورهایی که به شدت درگیر کرونا هستند، استفاده کنند.

وی افزود: برای پاکستان به عنوان کشوری که معیشت آن ضعیف و منابع داخلی در حوزه بهداشت و درمان محدود است، نبرد با کرونا مشکل شده و دلیل اصلی اینکه امروز بیشتر شهرهای این کشور تعطیل شده و دولت مردم را به خانه نشینی پایبند کرده، این است که قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا دشوار شده است.
قندیل عباس افزود: اقدامات دولت پاکستان در مدیریت شیوع کرونا هر چند دیر اتخاذ شد، اما می تواند به مهار این بیماری کمک کند و شاید به همین دلیل تاکنون شمار مبتلایان و یا فوت شدگان در سطح پایین قرار گرفته است.

عدم آگاهی مردم پیامدهای شیوع کرونا را خطرناک می کند

این استاد پاکستانی با اشاره به دستور العمل دولت کشورش برای تعطیلی برخی ایالات، اعمال محدودیت ها در حوزه حمل و نقل جاده ای، ریلی و هوایی و جلوگیری از تردد مردم در معابر و سطح شهرها، افزود: متاسفانه عدم آگاهی لازم درخصوص شیوع کرونا بین مردم باعث شده تا با وجود تعطیلی و اعمال محدودیت ها، این وضعیت از سوی افراد جامعه جدی گرفته نشود.

وی اظهار داشت: تدوین مکانیزم موثر از سوی دولت برای آگاهی بخشی مردم در برابر کرونا اجتناب ناپذیر است زیرا در صورت عدم به کارگیری شیوه ها درست و به موقع در مهار این بیماری ممکن است پاکستان را با پیامدهای خطرناک تری مواجه کند زیرا این کشور زیرساخت های قوی در حوزه سلامت و مراقبت های بهداشتی ندارد.

قندیل عباس اقدامات دولت پاکستان در مدیریت شیوع کرونا را ناکافی دانست و گفت: سوء مدیریت در فرآیند غربالگری و نظارت بر افراد موجود در مراکز قرنطینه باعث شد تا شیوع کرونا سرعت پیدا کند.

رسانه‌های پاکستان امروز به نقل از منابع رسمی این کشور اعلام کردند: شمار مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ در مناطق مختلف پاکستان به هزار نفر رسید.

تاکنون هفت تن نیز در پاکستان بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ جان خود را از دست دادند. ۱۹ بیمار کرونایی تاکنون بهبود یافته و وضعیت ۵ نفر از مبتلایان به این ویروس نیز بحرانی اعلام شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha