علی اربابی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در این خصوص نرمافزار استحقاقسنجی برای خدمتدهی به مردم در موسسههای سرپایی طرف قرارداد این اداره کل، اعم از پزشکان، داروخانهها و مراکز پاراکلینیک در سطح استان آمادهسازی و آموزش داده خواهد شد.
وی بیان کرد: اجرای طرح استحقاق سنجی در موسسههای تشخیصی و درمانی یکی از تکالیف قانونی سازمان بیمه سلامت است که در شرایط خاص کنونی و ضرورت به حداقل رساندن مراجعات حضوری بیمهشدگان مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی اظهار داشت: هفته نخست فروردین ماه جاری فایل راهنمای موسسات سرپایی طرف قرارداد از ستاد سازمان دریافت میشود، و از آن تاریخ تا هفته آخر اردیبهشت ماه ۹۹، این موسسات میتوانند به صورت داوطلبانه نسبت به اعتبارسنجی تمامی دفترچههای بیمه مراجعان، اعم از معتبر یا فاقد اعتبار، در سامانه استحقاق سنجی اقدام و پس از دریافت شناسه مربوطه آن را در برگه دفترچه بیمه درج کنند.
وی ادامه داد: از ابتدای خرداد ماه ۹۹ نیز تمامی مراکز سرپایی طرف قرارداد این اداره کل میتوانند به صورت داوطلبانه برای تمامی بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت با دریافت شناسه از سامانه، خدمات مورد نیاز آنان را در دفترچههای معتبر یا فاقد اعتبار و یا سربرگ مطب شخصی خویش، تجویز کنند و شناسه دریافتی را در نسخه تجویزی درج کنند.
اربابی با اشاره به برنامه سازمان بیمه سلامت برای توسعه و بسط خدمات الکترونیک به بیمه شدگان عنوان کرد: از ابتدای تیرماه ۹۹ استفاده از دفترچههای بیمه در تمامی مراکز بهداشتی و درمانی قطع خواهد شد.
وی تصریح کرد: تجویزهای انجام گرفته برای بیمه شدگان از ابتدای تیرماه ۹۹ صرفا در قالب نسخه نویسی الکترونیک و یا در سربرگ مطب پزشکان و با انجام استحقاقسنجی و دریافت شناسه از سامانه، پذیرفته خواهد شد.
در حال حاضر ۴۷۰ هزار نفر برابر با ۶۵ درصد جمعیت استان خراسان جنوبی زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارند.