اینها درد دلهای بسیاری از مردم ایران زمین است که به خاطر کرونا عزیزترین افراد خانوادهشان را از دست میدهند و هیچ کاری برای نجات جان آنان نمیتوانند انجام دهند و تنها نظارهگر مرگ آنها روی تخت بیمارستانها هستند.
مرگهای سنگین، داغهایی که هیچگاه فراموش نخواهد شد و مراسم ترحیمی که نمیتوان برگزار کرد؛ اینها همه تاثیرات کرونایی است که فاصله اجتماعی میان مردم را بیشتر و بیشتر کرده و ارتباطات را به صفر رسانده است.
داغی که این ویروس بر دل خیلی از خانواده ها گذاشته است، هیچگاه از ذهن شان پاک نخواهد شد چون وقتی پدری از یک خانواده بخاطر کرونا با مرگ دست و پنجه نرم می کند، هیچ کاری از دست فرزندان یا همسر او برنمیآید و تنها کارشان گریه های شبانه به دور از اعضای خانواده و فامیل است. هر کدام از اعضای خانواده باید در خانه هایشان به تنهایی برای این داغ بزرگ گریه کنند و این ویروس منحوس اجازه نمی دهد با در آغوش گرفتن عزیزان این داغ را کمی راحت تر تحمل کنند.
کرونا بلایی بر سر ما آورده است که حتی نمی توانیم برای پدری که با شرافت زندگی میکرد، پس از مرگ مراسمی در خور شأن با حضور همه اقوام و دوستان برایش برگزار کنیم.
چرا ما باید اینها را تحمل کنیم چرا نباید سهم مان را از مهار کرونا به نمایش بگذاریم چرا نباید در خانه بمانیم چرا نباید توصیه ها را جدی بگیریم و به سفر نرویم مگر چه می شود دید و بازدید و سفر را به وقتی دیگر موکول کنیم، با این برنامه ها و توجه به توصیه ها، می توانیم دیگر این صحنه های غم انگیز را شاهد نباشیم و در فرصت های آینده پس از شکست کرونا باز هم با عزیزان مان به سفر برویم و شادی را دوباره به خانه هایمان برگردانیم.
دل خیلی از ماها به خاطر کرونا چرکین است چرا باید نوروز در خانه باشیم چرا نباید لحظه تحویل سال در کنار پدر و مادرمان باشیم اما وقتی به این فکر می کنم که اگر به دیدارشان برویم، ممکن است ما ناقل بیماری باشیم و آنها را مبتلا کنیم و برای همیشه آنها را از دست بدهیم. حتی یک ثانیه تعلل نمی کنیم و این دیدارها را به زمان دیگری موکول می کنیم تا سال های سال باز هم شادی آنها را ببینیم و با لبخند بر لبانشان به استقبال ما بیایند.
به این موضوع فکر کنیم که ندیدن پدر و مادر و عزیزان در سال جدید تنها شاید برای چند ماه به خاطر شیوع ویروس کرونا باشد و این را باید تحمل کرد نه اینکه بخاطر ندانم کاری خدای نکرده آنها را برای همیشه از دست بدهیم، پس دست نگهداریم و زندگی دوباره را به آنان هدیه کنیم.
سهم ما در مهار کرونا رعایت همه این موارد است اینکه سخت و طاقت فرساست چند ماه در خانه بمانیم اما باید تحمل کرد و همه توصیه ها را گوش دهیم، در خانه بمانیم، به دیدار عزیزان نرویم، سفر را کنسل کنیم و از دید و بازدیدها جلوگیری کنیم، اینها چند ماه طول می کشد اما اگر ما باعث انتقال ویروس کرونا به یکی از عزیزان باشیم تا آخر عمر نمی توانیم خودمان را ببخشیم. پس سعی کنیم ناقل بیماری نباشیم.
بیایید سهم مان را از مهار کرونا نشان دهیم تا شاهد این گونه صحنه ها نباشیم، بیایید کرونا را با هم شکست دهیم، بیایید زندگی را دوباره در کنار هم با شادی تجربه کنیم و این تجربه تلخ روزهای کرونایی را برای همیشه به خاک بسپاریم. دل را به دریا بزنیم و با رعایت همه اصول بهداشتی مرگ را برای هیچ کس به ارمغان نیاوریم و زندگی بدون کرونا را دوباره ببینیم.
ما با هم می توانیم کرونا را شکست دهیم، بیایید این بار پل پیروزی را روی خط پایان کرونا نقاشی کنیم تا برای همیشه سایه مرگ و بیماری چهره منحوسش را از سر ما کم کند و بار دیگر با سلامت در کنار خانواده هایمان زندگی بدون این ویروس را تجربه کنیم.
همه ما این روزها منتظر اخبار خوبی از کاهش آمار مبتلایان و مرگ ناشی از ویروس کرونا و شاید هم رسیدن به خط پایان کرونا در ایران هستیم و همه می دانیم این موضوع به تلاش یکایک ما ایرانی ها بستگی دارد که ناقل بیماری برای دیگران نباشیم چون به گفته برخی کارشناسان هر فرد ناقل ویروس کرونا می تواند در طول یک ماه ۴٠۶ نفر را مبتلا کند ولی اگر اصول بهداشتی را رعایت کند، در طول یک ماه حتی می تواند در پیشگیری از شیوع کرونا رکورد خوبی بزند.
رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه برخی از استانها از پیک بیماری کرونا خارج شدهاند، گفت: هرچند روند بیماری کرونا در اغلب استان ها روبه افزایش است، اما در استانهایی مانند قم، گیلان، مازندران و مرکزی، شاهد کاهش تعداد مبتلایان هستیم.
وی اظهار داشت: تعداد بیماران تهرانی که به مراکز درمانی مراجعه کردند، در یکی دو روز اخیر کاهش یافته است. در صورتی که مردم، توصیه های مسئولان مانند رعایت بهداشت فردی و جمعی، در خانه ماندن، حضور نیافتن در مراکز عمومی و پرتردد را مراعات کنند، شاهد کنترل و مهار بیماری خواهیم بود.
معاون وزیر بهداشت ادامه داد: اگر مردم رعایت کنند، تا آخر فروردین این بیماری مهار می شود. در غیر این صورت تا خرداد ماه، زمان نیاز است تا به وضعیت تعادل برسیم و از پیک این بیماری خارج شویم.
وی در توصیه به مردم گفت: در حال حاضر مهمترین توصیه در خانه ماندن، رعایت طرح فاصله اجتماعی، شست و شوی مستمر دست با آب و صابون و پرهیز از تجمعات است. این توصیه ها به این دلیل است که هم از ابتلای مردم پیشگیری شود و هم تعداد مراجعات بیماران به صورت یک دفعه به بیمارستان ها زیاد نشود تا کادر پزشکی بتوانند، خدمات مناسب را به مردم ارائه کنند.
تهران - ایرنا - شاید اگر حرکت ویروس کرونا در اختیار هر یک از مردم جهان و به تبع آن ایران بود، این جمله را تکرار میکردند که دست نگهدار و حرکت نکن. دیگر بس است داغمان را بیشتر نکن. دست نگهدار و دیگر عزیزانمان را به آغوش خاک نکش.
اخبار مرتبط
-
خطر را به جان نخریم
تهران - ایرنا - شاید هیچگاه تصور نمی کردیم که یک ویروس به شیوه ای زندگی همه ما را تحت تاثیر…
-
در خانه بمان تا رنگ زندگی را عوض کنیم
تهران- ایرنا- زمانی که اسم ویروس جدیدی به نام کرونا آمد، هیچ وقت فکر نمی کردیم زندگی همه مردم…
نظر شما