دکتر لعیا صدیقراد روز چهارشنبه در بیستوسومین جلسه ستاد استانی مقابله و مدیریت بیماری کرونای آذربایجانغربی افزود: دستکشها در ابتدا با بستههای ۵۰ جفتی بین مردم عرضه میشد که نارضایتی آنان و همچنین داروخانهها را در پی داشت.
وی اضافه کرد: در برخی داروخانهها نیز این دستکشها به صورت تک جفت در اختیار مردم قرار میگرفت که این امر نیز با اعتراض شهروندان به خاطر احتمال آلودگی مواجه شد.
وی بیان کرد: در راستای حل این مشکل با همراهی تولیدکنندگان، به عرضه دستکش در بستههای پنج جفتی اقدام کردهایم که امیدواریم موجب ارتقای رضایت شهروندان شود.
وی اظهار کرد: این اقلام از روز یکشنبه هفته آینده در همه شهرستانهای آذربایجانغربی توزیع میشود و تمام توان خود را برای توزیع سریع آن به کار خواهیم بست.
مدیر تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجانغربی همچنین از حل مشکل ضدعفونیکننده اعم از محلول و ژل در داخل استان خبر داد و گفت: این اقلام به وفور در داروخانهها توزیع شده است و در همه آنها موجودی خوبی داریم.
دکتر صدیقراد ادامه داد: دغدغه ما در این خصوص، توزیع یک سری از ضدعفونی کنندههای تقلبی در فروشگاهها و اصناف غیرمرتبط است که امیدواریم این معضل نیز حل شود.
وی تولید روزافزون ماسک را در آذربایجانغربی یادآوری کرد و افزود: در حال حاضر روزانه حدود ۱۰ هزار ماسک دستدوز در استان تولید میشود که دغدغه اصلی در این خصوص نیز استریلیزه کردن این اقلام است.
وی با اشاره به اهتمام تولیدکننده بخش خصوصی برای تولید اتوماتیک ماسک در استان اضافه کرد: در صورت ورود این فرد به بخش تولید ماسک که به احتمال زیاد تا ۱۰ روز آینده میسر خواهد شد، روزانه ۶۰ هزار ماسک استریل در استان به تولید خواهد رسید.
مدیر تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجانغربی با بیان اینکه کمبود ماسک و دستکش مشکل جهانی است، اظهار کرد: سازمان بهداشت جهانی هم توصیهای به استفاده از دستکش توسط عموم ندارد و حتی در برخی موارد دستکش موجب آلودگی فرد میشود.
به گزارش ایرنا آذربایجانغربی از استانهای موفق در تولید اقلام بهداشتی و توزیع آن بوده به طوری که بازار محلولهای ضدعفونی کننده در این استان اشباع شده است.
نظر شما