دکتر غلامعلی جاودان عصر شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: متاسفانه هم اکنون برخی اقلام ضدعفونی غیرمجاز در بازار هرمزگان وجود دارد که البته با تلاش کارشناسان و بازرسان در حال جمع آوری و برخورد با متخلفان هستیم.
وی با اشاره به جمع آوری بیش از ۴۰۰ نوع ژل و اسپری ضدعفونی غیرمجاز از بازار استان، خاطرنشان کرد: بیشتر این اقلام به دلیل داشتن متانول در ترکیباتشان بسیار خطرناک هستند و مردم باید از مصرف آنها به صورت جدی پرهیز کنند.
دکتر جاودان از شهروندان خواست ضمن خودداری جدی از خرید و استفاده از این ژل ها و اسپری ها، در صورت مشاهده، محل فروش آنها را به معاونت غذا و دارو گزارش کنند.
وی تاکید کرد: اکنون انواع محلول های ضد عفونی کننده و ژل پایه الکلی در مراکز مجاز وجود دارد و می توان از هر یک از این مواد استفاده کرد و به طور معمول موادی که پایه الکلی و اتانول دارند باید ۳۰ ثانیه بر روی سطح باشند تا ویروس کرونا را از بین ببرند.
برخی مارک های غیرمجاز اقلام ضدعفونی به شرح ذیل از سوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اعلام شده است: ژل ساپو، ژل آذین تجارت،ژل آی کارلی،اسپری الکلی پریا،محلول ضدعفونی گلفام،محلول ضدعفونی آذر، محلول ضدعفونی دراکانا،محلول ضدعفونی نوین آریا، محلول الکلی تریستاسپ،مایع ضدباکتری وضد ویروس دارما.
شمار مبتلایان به کرونا در استان هرمزگان تا پانزدهم فروردین ماه به ۲۲۱ نفر رسید که از این شمار ۱۷ نفر بستری و ۱۶ نفر فوت شدند.
بیشترین آمار ابتلا به کرونا در استان هرمزگان مربوط به شهرستان بندرعباس با ۱۱۲ نفر مبتلا گزارش شده است.
نظر شما