سید محسن ابوترابی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی در اجرای این طرح، موفق به انجام سه هزارو۹۱۰ مورد بازدید از واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی، بسته بندی و کشتارگاه های استان شد.
وی اظهار داشت: طرح پایش و تشدید نظارت بر واحدها همیشه برای واحدهای عرضه، بسته بندی و کشتارگاه ها انجام می شد ولی با توجه به تعطیلی واحدهای بسته بندی و کشتارگاه ها در هفته اول فروردین ماه، این نظارت ها در هفته اول فروردین ماه فقط برای واحدهای عرضه انجام شده بود.
ابوترابی گفت: در اجرای این طرح برای ۵۸ واحد پرونده تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد ضمن اینکه ۱۸ واحد دیگر نیز ضمن تشکیل پرونده تخلف به دادگاه ارجاع داده شدند.
وی اضافه کرد: از واحدهای متخلف در مجموع ۱۴ هزار و ۴۹۰ کیلو گرم فراورده های خام دامی ضبط شد.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان البرز افزود: همچنین هشت خودروی حمل فراورده های خام دامی که به صورت غیرمجاز اقدام به توزیع این فراورده ها کرده بودند، توقیف شدند.
ابوترابی از شهروندان و مسافران خواست مواد خام تهیه شده را از مراکز مجاز خریداری و در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای آن و همچنین آرم دامپزشکی دقت کنند.
شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را با شماره تلفن گویا ۱۵۱۲ و یا به شماره تلفن ۳۲۷۳۷۱۷۹ اطلاع دهند.
طرح پایش و حفظ سلامت و امنیت غذایی مردم و مسافران از روز ۱۲ اسفند ماه در البرز آغاز و تا روز ۱۵ فروردین ماه سال آینده ادامه داشت.
در اجرای این طرح ۱۴ تیم نظارتی دامپزشکی در البرز فعال شده بودند.
در پایش نوروز گذشته مراکز عرضه و فروش فرآورده های خام دامی البرز ، ۲ هزار و ۵۱۱ کیلوگرم فرآورده غیر بهداشتی دامی جمع آوری شد.
نظر شما