چرایی امنیت در معاملات صندوق‌های سرمایه‌گذاری

تهران - ایرنا - کارشناس بازار سرمایه گفت: صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک مطمئن‌ترین روش سرمایه‌گذاری در بورس برای افرادی است که دانش یا زمان کافی برای سرمایه‌گذاری در بورس ندارند، اما می‌خواهند از سودهایی که در بورس وجود دارد منتفع شوند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری بازار سرمایه ایران، «کوروش شمس» درباره مزایای صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک گفت: صندوق‌های سرمایه‌گذاری مجوز فعالیت خود را از سازمان بورس و اوراق بهادار گرفته‌اند و تحت نظر سازمان بورس فعالیت می‌کنند، این قضیه سبب می‌شود تا محل امنی برای سرمایه‌گذاری باشند. صندوق‌های سرمایه‌گذاری، تحت مدیریت شرکت‌های سبدگردان بوده و به کار تخصصی خرید و فروش سهام مشغول هستند؛ بنابراین سرمایه‌گذارانی که آشنایی زیادی با این حوزه نداشته یا فرصت کافی برای آن ندارند، می‌توانند با استفاده از این روش ریسک کمتری را متحمل شده و از بازده مناسب بازار بهره‌مند شوند.

وی نقدشوندگی در صندوق‌های سرمایه‌گذاری را نکته مهمی دانست و گفت: بر اساس امید نامه‌ای که برای این صندوق‌ها تنظیم شده است، مدیر صندوق موظف است بحث نقدشوندگی بازار را رعایت کند و این موضوع برای سرمایه‌گذاران نقطه امنی محسوب می‌شود. براین اساس، پیشنهاد می‌شود که سرمایه گذاران برای سرمایه‌گذاری مطمئنتر از صندوق‌های سرمایه‌گذاری شروع کنند.

مدیرعامل شرکت سبدگردان پاداش سرمایه به سرمایه‌گذاران توصیه کرد: اگر دانش و زمان کافی ندارند، از طریق مبانی رسمی معرفی شده توسط بورس و سازمان بورس از خدمات شرکت های سبدگردان صندوق‌های سرمایه گذاری خدمات مشاوره سرمایه‌گذاری استفاده کنند، زیرا همانطور که اشاره شد، سود آنها حداکثری و ریسک آنها حداقلی خواهد بود.

بازار سرمایه از جنس بازارهای نقدشونده

این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه به دلیل ورود نقدینگی مناسب به بازار در روزهای ابتدایی سال جدید با بازده خوبی مواجه هستیم، گفت: بازار سرمایه از جنس بازارهای به شدت نقد شونده است و سهام شرکت‌های خوبی در آن پذیرش شده‌اند و ورود نقدینگی به آن نشان‌دهنده اعتماد مردم و سرمایه‌گذاران به بازارسرمایه است.

وی گفت: با توجه به چشم‌اندازی که دولت و مسئولان سازمان بورس ترسیم کرده‌اند، سال جدید، سالی است که سهام دولتی بیشتری در بورس عرضه می‌شود و همچنین شاهده عرضه اولیه زیادی خواهیم بود. بازار سرمایه از رشد دلار و تورم متاثر شده و این موضوع در رشد سودآوری شرکت‌ها و ارزش دارایی آنها تاثیر گذاشته است.

شمس تصریح کرد: چنین رویه‌ای موجب می‌شود سرمایه‌گذاران پتانسیل ارزشی مناسب‌تری را در بازار سرمایه پیدا کرده و در آن به سرمایه‌گذاری بپردازند. این ورود نقدینگی به بورس  تابع چند عامل شامل عوامل بنیادی و ارزشی همچنین حمایت‌های دولت و چشم‌اندازی است که در بازار سرمایه به تصویر کشیده است که در مجموع سبب شده تا مردم تمایل بیشتری به ورود در بازارسرمایه و سرمایه‌گذاری در آن داشته باشند.

عوامل موثر در آینده بازار

وی در خصوص آینده بازار تاکید کرد: آینده بازار سرمایه در تمام دنیا تحت تاثیر عوامل مختلفی است. این عوامل شامل مواردی از جمله سودآوری شرکت‌ها، تصمیمات کلان مانند نرخ بهره، برابری ارزها، حجم بازار سرمایه، نقدشوندگی هستند. با توجه به اتفاقات و روند کنونی جهانی متاثر از ویروس کرونا می‌توان گفت که همچنان بازار سرمایه، گزینه نخست در سرمایه‌گذاری در ایران است و پیشنهاد می‌کنم که سرمایه‌گذاران اگر تصمیم به سرمایه‌گذاری در سال جدید دارند سهم بازار سرمایه را در سرمایه‌گذاری‌های خود افزایش دهند.  

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha