بانوان نهاوند؛ دیروز پخت نان برای جبهه‌ها، امروز بسیج علیه کرونا

همدان- ایرنا- فرماندار نهاوند گفت: بانوان این شهرستان که در دوران هشت سال دفاع مقدس برای رزمندگان و جبهه‌های حق علیه باطل نان می پختند، امروز تمامی محله‌های شهری و روستایی را به محل تولید اقلام بهداشتی مورد نیاز برای مقابله با ویروس کرونا تبدیل کرده‌است.

مراد ناصری روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا با قدردانی از رهبر معظم انقلاب به واسطه توصیف زیبای همراهی اهالی نهاوند و بیان این موضوع که "در نهاوند عده‌ای از بانوان که در زمان دفاع مقدس نان می‌پختند و برای جبهه می فرستادند، برای مهار بیماری فعال شده و کمک می‌کنند" اظهار داشت: مردم این شهرستان دارای تاریخ و پیشینه غنی هفت هزار ساله بوده و در بیشتر مناسبت ها و رویدادها از جمله در جریان انقلاب و سرنگونی مجسمه شاه، شکل گیری گروه ابوذر و دوران هشت سال دفاع مقدس نقش مهم و برجسته داشتند.

وی اضافه کرد: از یک ماه و نیم گذشته و به دنبال شیوع ویروس کرونا، مردم نهاوند بار دیگر یک همدلی و اتحاد را به نمایش گذاشتند که محور مبارزه با این ویروس، همراهی و همدلی مردم بود.

فرماندار نهاوند بیان کرد: در این راستا تمامی دستگاه های اجرایی با بهره گیری از این ظرفیت در کنار مردم، گروه های جهادی و بسیج قرار گرفتند تا بتوان هرچه زودتر به ویروس کرونا غلبه کرده و آن را شکست داد.

ناصری گفت: بانوانی که تا پیش از ورود ویروس کرونا در امور خانه داری فعال بودند امروز با استفاده از چرخ خیاطی اقدام به تامین لباس و ماسک مورد نیاز شهروندان کرده و عده ای نیز مواد خوراکی و جیره خشک برای نیازمندان و محرومان تهیه و توزیع می کنند.

وی اضافه کرد: هم اینک محله و روستایی در این شهرستان وجود ندارد که در آن بانوان با استفاده از چرخ خیاطی به تولید ماسک نپردازند یا اقدام به تامین جیره خشک و بسته بندی و توزیع آن بین  بین محرومان نکنند.

فرماندار نهاوند افزود: تبدیل شدن تمامی محله های شهر نهاوند به کارگاه خانگی تولید ماسک و لوازم بهداشتی موجب شده اهالی این شهرستان در این زمینه خودکفا شده و در صورت لازم نیازهای مابقی مناطق را تامین کند.

وی گفت: شهرستان نهاوند در زمینه طرح فاصله گذاری اجتماعی در کشور خوش درخشید که علت آن همراهی و همکاری مردم بود و این همکاری ریشه در فهم، درک، شعور سیاسی و اجتماعی ساکنان این شهرستان تاریخی دارد.

فرماندار نهاوند ادامه داد: غربالگری ۹۹.۵ درصد مردم این شهرستان به بهترین شکل ممکن عملیاتی شد و در زمینه مبارزه با ویروس کرونا با همکاری مردم به ویژه بانوان توانستیم از این بحران با سربلندی خارج شویم.

کیانوش جهانپور رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تا روز بیستم فروردین امسال ۶۴ هزار و ۵۸۶نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و تعداد جان باختگان کرونا در کشور به سه هزار و ۹۹۳ نفر رسید.

شهرستان نهاوند با حدود ۱۸۰ هزار نفر جمعیت در جنوب استان همدان واقع و توسط رشته کوه‌های زاگرس احاطه شده‌است.

مرکز این شهرستان شهر نهاوند است که از شهرهای تاریخی ایران و سومین شهر بزرگ استان پس از همدان و ملایر بشمار می رود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha