به گزارش روز شنبه معاونت فرهنگی – دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حامد سلیمی گفت: ربات تلگرامی جشنواره قرآنی هدهد به منظور سهولت دسترسی به اطلاعات این رویداد قرآنی، توسط کمیته جشنواره مجمع تخصصی قرآن و عترت تولید و شامل قسمتهای مختلفی است.
وی افزود: با توجه به عدم حضور دانشجویان در دانشگاهها، مجمع تخصصی کانونهای قرآن و عترت تمامی تلاش و امکانات خود را در جهت اطلاع رسانی و تبلیغ بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی کشور «جشنواره قرآنی هدهد» به صورت مجازی بکار گرفته است که میتوان به فعالیت تبلیغی بیش از ۳۰۰ سفیرنور در بستر مجازی دانشگاهها و تولید ربات و پوسترهای معرفی این ماراتون قرآنی توسط کمیتههای فناوری این جشنواره اشاره کرد.
دبیر مجمع تخصصی کانونهای قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور در توضیح ربات ساخته شده خاطرنشان کرد: این ربات که به منظور سهولت دسترسی به اطلاعات این رویداد قرآنی، توسط کمیته جشنواره مجمع تخصصی قرآن و عترت و با نظارت خدیجه برات محمودی مسؤول این کمیته تولید شده است شامل قسمتهایی اعم از منابع، ثبت نام در جشنواره، ثبت نام سفیران نور داوطلب و آییننامهها است که به زودی اثرات برگزیده جشنوارههای گذشته به عنوان نمونه آثار و بخش اطلاع رسانی جشنواره به این ربات افزوده خواهد شد.
سلیمی به طراحی بیش از ۳۰ نوع پوستر مختلف جهت معرفی بخشهای مختلف جشنواره اشاره و عنوان کرد: کمیته فناوری مجمع که محمد ملکی عهده دار مسؤولیت آن است، متشکل از دانشجویان توانمند در حوزه تولید محتوا است که این عزیزان با تلاشهای شبانه روزی توانستند آثار مختلفی اعم از پوستر، کلیپ و...طبق نوع نیاز کانونها تولید کنند که به زودی در اختیار عزیزان شرکت کننده قرار خواهد گرفت.
استفاده از ربات جشنواره هدهد
وی با بیان اینکه لینک ربات جامع بیست وپنجمین جشنواره قرآنی هدهد دانشگاههای علوم پزشکی کشور به نشانی :@quran_v_etrat_۲۵_bot در دسترس علاقمندان قرار گرفت، اظهار داشت: علاقمندان با بهرهگیری از این ربات میتوانند ضمن ثبتنام در این جشنواره از سایر بخشهای آن از جمله منابع، آیین نامهها، عضویت در ربات و ویژه سفیران مطلع شوند. آرشیو سوالات و تماس با ما از سایر بخشهایی است که در این ربات طراحی شده است.
وی افزود: قسمت "منابع" بخشهای مختلفی همچون آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه، آشنایی با احادیث اهل بیت(ع)، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه، آشنایی با سیره معصومین (ع)، سبک زندگی قرآنی، پرسمان معارفی، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، حفظ موضوعی قرآن کریم، سبک زندگی قرآنی، پرسمان معارفی، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، حفظ موضوعی قرآن کریم، احکام و نماز را در برمیگیرد.
دبیر مجمع تخصصی کانونهای قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور در توضیح دیگر قسمتهای این ربات تلگرامی گفت: آیین نامهها نیز شامل آیین نامه جامع از جمله بخش آوایی، معرفی آوایی، بخش معارفی، معرفی معارفی، بخش ادبی، معرفی ادبی، بخش هنری و صنایع دستی، معرفی هنری و صنایع دستی، بخش پژوهشی، معرفی پژوهشی، بخش فناوری، معرفی فناوری، بخش تیمی، معرفی تیمی و بخش ویژه است.
سلیمی با بیان اینکه آرشیو سوالات در دو بخش مرحله دانشگاهی و مرحله کشوری تعبیه و طراحی شده است، یادآور شد: این جشنواره شامل هشت بخش و ۵۵ رشته است. بخش آوایی، بخش معارفی، بخش پژوهشی، بخش فنآوری، بخش ادبی، بخش هنری وصنایع دستی، بخش تیمی و بخش ویژه از بخشهای اصلی این جشنواره است.
بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی «جشنواره قرآنی هدهد» در سال ۹۹ به پاس مجاهدت و جانفشانی «سردار سپهد شهید قاسم سلیمانی» برگزار می شود.
این جشنواره از سال تحصیلی (۷۴-۷۵) به صورت مستقل توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با مشارکت تمامی دانشگاههای علوم پزشکی کشور برگزار شده و امسال بیست و پنجمین دوره آن برگزار میشود.
نظر شما