به گزارش چهارشنبهشب روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدرضا قدیر در جلسه ستاد پیشگیری، کنترل و مبارزه با ویروس کرونا افزود: مشاغل پرخطر همچنان باید تعطیل باشند و ما نگران بازگشایی اینگونه اصناف هستیم. پاساژها و مراکز مسقف واقعا پرخطر هستند و میزان تماسها در این مکانها بالاست و نباید در این ایام فعالیت کنند.
وی ادامه داد: مرکز بهداشت قم فعالانه با ۸۰ تیم زبده و کارشناس بهخوبی در راستای اجرای طرح فاصلهگذاری هوشمند تلاش میکند.
دستگاه رادیوتراپی پیشرفته در قم نصب میشود
قدیر همچنین از ورود و نصب یک دستگاه رادیوتراپی جدید و پیشرفته در یکی از مراکز درمانی استان خبر داد.
وی گفت: با حمایت ۰ ۵ میلیارد ریالی آقای کوهستانی خیّر محترم یک دستگاه رادیوتراپی با توانمندیهای قابلتوجه برای بیمارستان شهید بهشتی قم خریداری و بهزودی نصب میشود.
وی ادامه داد: هیات امنای ارزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز عملیات آزادسازی این دستگاه را انجام داده و دستگاه از گمرک مستقیم به بیمارستان شهید بهشتی منتقل میشود.
به گزارش ایرنا، کرونا، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع و ازجمله راههای انتقال آن عطسه و سرفه و دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه میکنند علاوه بر پرهیز از دست دادن و روبوسی و عدم حضور در مراکز عمومی، به هنگام عطسه حتما جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
ویروس کرونا موسوم به « کوید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نامبرده میشد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دیماه ۹۸) بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیششماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواستهشده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
نظر شما