به گزارش رسانههای هند، دکتر شکار مانده رییس سازمان کل کنترل دارویی هند با بیان ایتکه این واکسن قبل از این برای درمان جزام مورد استفاده قرار می گرفت افزود:
با تایید سازمان کل کنترل دارویی هند، ما آزمایشها بر روی واکسن "ام دابلیو" که پیش از این در درمان جذام موفق بوده است را آغاز کردهایم.
وی با بیان اینکه به زودی آزمایش های بالینی در خصوص این واکسن آغاز می شود گفتُ تا شش هفته آینده نتیجه این آزمایش ها مشخص می شود.
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که تولید یک واکسن موثر برای درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا میتوانند تا ۱۲ ماه به طول انجامد.
بسیاری از کشورها از جمله چین و آمریکا در حال تحقیق بر روی واکسنهای مختلف برای قابله با ویروس کرونا هستند.
دکتر مانده افزود: هند در حال تحقیق بر روی ترتیب ژنومی این ویروس است که به ردیابی منشأ و گسترش آن کمک میکند. این تحقیقات همچنین میتواند به درک جهش احتمالی ویروس کرونا و مقاومت آن در برابر داروهای مختلف کمک کند.
با ادامه شیوع ویروس کرونا در جهان، دانشمندان در کشورهای مختلف به دنبال یافتن راهی برای درمان این بیماری هستند. چند روز پس از اینکه داروی هیدروکسی کلورکین (داروی مالاریا) به عنوان درمان احتمالی کرونا معرفی شد، اکنون برخی معتقدند که داروی بیماری ابولا "ریمدیسویر" نیز می تواند در درمان کرونا موثر باشد. .
در حال حاضر چندین دارو برای درمان کرونا در مرحله آزمایش قرار دارد. از جمله این داروها "لوپیناویر" و "ریتوناویر" است که پیش از این برای بیماران مبتلا به ایدز مورد استفاده قرار میگرفت.
داروهای در حال تولید و تحت آزمایش دیگر برای درمان کرونا شامل "لرون لیماب" برای مراحل اولیه این بیماری و "فاوی پیراویر" یا " اویجان" میشوند.
بیماری جدید کرونا با نام «کووید۱۹» از ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت.
علایم این ویروس ۸۰ درصد شبیه به سندرم حاد تنفسی «سارس» بوده و از طریق سرفه و عطسه به دیگران سرایت میکند. در حالی که نخستین علایم ویروس کرونا به تب بالا، گلودرد، سرفه، تنگی نفس و اسهال ظاهر میشود، در مراحل بعدی باعث ذات الریه و نارسایی کلیه شده و در نهایت ممکن است منجر به مرگ فرد شود.
واکسنی برای این ویروس تاکنون وجود ندارد و تنها راه نجات از آن تشخیص زودهنگام و درمان بیمار زیر نظر پزشکان در قرنطینه است.
نظر شما