۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۶
کد خبر: 83780749
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

دولت هند: باید زندگی با کرونا را بیاموزیم

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۶
کد خبر: 83780749
دولت هند: باید زندگی با کرونا را بیاموزیم

دهلی نو-ایرنا- وزارت بهداشت هند با انتشار بیانیه‌ای ضمن اشاره به اینکه بیماری کرونا به مدت طولانی در جوامع خواهد بود، از مردم هند خواست تا زندگی با کرونا را بیاموزند و به استانداردهای جدید زندگی مانند فاصله گذاری اجتماعی و رعایت کامل نکات بهداشتی عادت کنند.

به گزارش نشریه "تایمز او ایندیا"، لاو اگروال سخنگوی وزارت بهداشت هند گفت: موارد ابتلای به کرونا در هند در دو ماه آینده به بالاترین حد خود خواهد رسید و حمایت مردم از تلاش‌ها برای مقابله با این ویروس بسیار ضروری است. 
بر اساس گزارش وزارت بهداشت هند، تا روز جمعه بیش از ۵۹ هزار نفر در هند به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. همچنین آمار قربانیان این بیماری به مرز ۲ هزار نفر نزدیک شده است. 
سخنگوی وزارت بهداشت هند افزود: مقابله با ویروس کرونا، یک مبارزه بسیار سخت خواهد بود. ما باید زندگی کردن با این ویروس را بیاموزیم و رفتارهای اجتماعی خود را تغییر دهیم. برای تحقق این امر، ما به کمک همه بخش هایمختلف جامعه نیازمند هستیم. 
تلاش هند برای تولید واکسن کرونا
موسسه تکنولوژی شیمیایی هند در شهر حیدرآباد توانسته است مواد اولیه سازنده داروی "رمدیسویر" را با موفقیت ترکیب کرده و برای ساخت واکسن کرونا اقدام کند. 
داروی "رمدیسویر" اولین واکسنی است که توسط شرکت آمریکایی " گیلید ساینسز" تولید شده و به عنوان درمان بیماری کرونا در موارد اضطراری در این کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. 
با توجه به آزمایشات بالینی در آمریکا، زمانی که داروی "رمدیسویر" به صورت واکسن در رگ فرد بیمار تزریق می‌شود، به بهبودی او در مدت ۱۱ روز کمک می‌کند. در حالی که سایر بیماران کرونایی که از داروهای دیگر استفاده می‌کنند، به مدت ۱۵ روز بهبود می‌یابند. 
هارش واردان وزیر بهداشت هند هفته گذشته اعلام کرد: موسسه تکنولوژی شیمیایی هند توانسته است مواد اولیه سازنده داروی رمدیسویر را ترکیب کند و این موسسه در حال انتقال تکنولوژی به سایر شرکت‌های داروسازی هند است. 
داروی "فاوی پیراویر" یک داروی امیدوار کننده دیگر در درمان بیماری کرونا است. موسسه تکنولوژی شیمیایی هند در حال مذاکره با بخش خصوصی برای آزمایشات بالینی و تولید احتمالی آن در هند است. 
همچنین هند آزمایش بالینی داروهای "آیوش" را بر روی کادر درمانی و پزشکانی که با بیماران کرونایی سر و کار دارند، آغاز کرده است. 
"آیوش" مخفف روش‌های درمانی سنتی و طبیعی در هند است. این روش‌ها شامل آیورودا، یوگا، طبیعت درمانی، طب یونانی و سیدها است. دولت هند حدود دو ماه پیش، این کشور را در قرنطینه سراسری قرار داد. این قرنطینه تاکنون سه بار تمدید شده است. با این وجود موارد ابتلا به کرونا در هند همچنان رو به افزایش است. بیماری جدید کرونا با نام «کووید۱۹» از ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت. 
علایم این ویروس ۸۰ درصد شبیه به سندرم حاد تنفسی «سارس» بوده و از طریق سرفه و عطسه به دیگران سرایت می‌کند. در حالی که نخستین علایم ویروس کرونا به تب بالا، گلودرد، سرفه، تنگی نفس و اسهال ظاهر می‌شود، در مراحل بعدی باعث ذات الریه و نارسایی کلیه شده و در نهایت ممکن است منجر به مرگ فرد شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha