پهلوگیری ۷ فروند کشتی با ۳۴۰ هزار تن کالای اساسی در بندرچابهار

چابهار- ایرنا- مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: هفت کشتی حامل ۳۴۰ هزار تن کالای اساسی شامل گندم و جو در بندرچابهار پهلوگیری و تخلیه و سپس به مناطق مختلف کشور ارسال می‌شود.

بهروز آقایی روز شنبه دراین باره اظهار داشت: امسال در شرایط ویروس کرونا نیز ورود و خروج کالا در جریان است و شاهد رونق تجارت در بندر چابهار در شرایط پاندمی ویروس کرونا هستیم.

وی با اشاره به  ورود و تخلیه همزمان هفت کشتی حامل کالای اساسی مورد نیاز کشور به بندر شهید بهشتی چابهار، خاطرنشان کرد: عملیات تخلیه و بارگیری کشتی ها با نرم مطلوب و روان ترافیکی بصورت شبانه روزی انجام می‌شود.

وی افزود: با تخلیه همزمان این شناورها رکورد جدیدی در تخلیه کالای اساسی در بنادر کشور ثبت خواهد شد.

مدیر کل بنادر و دریانوردی گفت: آمار تخلیه و بارگیری در فروردین سال ۹۹ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد رشد داشته است که در اقتصاد و اشتغال مردم استان تأثیر بسزایی خواهد داشت.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان گفت: بندر چابهار امروز با مدرن‌ترین و به روزترین تجهیزات تخلیه و بارگیری نقش بسزایی در حمل و نقل و تخلیه کالا در کشور ایفا می کند.

وی با اشاره به ورود نخستین پارت از گندم ترانزیتی اهدایی افغانستان با ۲۰۳ کانتینر به بندر چابهار اظهار داشت: عملیات تخلیه و بارگیری این میزان بار گندم اهدایی دولت هندوستان به افغانستان به محض ورود به بندر شهید بهشتی چابهار با سرعت هرچه بیشتر و در ۴ ساعت انجام شد.

وی افزود: این مساله نشان دهنده این است که بندر چابهار امروز با مدرن‌ترین و به روزترین تجهیزات تخلیه و بارگیری، نقش بسزایی در حمل و نقل و تخلیه کالا ایفا می‌کند. این توانایی باعث شده تا بندر چابهار هم اکنون هیچ محدودیتی درخصوص تخلیه و بارگیری انواع کالاها نداشته باشد.

آقایی گفت: در حال حاضر سه مکنده در بندر چابهار کار تخلیه و بارگیری به خصوص بارهای فله را انجام می‌دهند. این مکنده‌ها با توانایی تخلیه ۶۰۰تن در ساعت، می‌توانند سالانه ۷ میلیون تن بار را تخلیه کنند که این حجم تقریبا ۵۰ درصد از حجم کل کالای اساسی کشور است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: مطمئنا ترانزیت در رونق اقتصادی سیستان و بلوچستان و محور شرق نقش بسیار مطلوبی خواهد داشت. در این خصوص از جمله مزیت‌ها برای استان بحث ناوگان حمل و نقل است که کاملا درگیر و ذی‌نفع خواهد شد. همچنین در کنار قسمت‌های حمل و نقلی قطعا سیستم‌های خدماتی در مسیر و بین راه‌ها از این فرآیند و این مزیت ترانزیت منتفع می‌شوند.

وی افزود: این مزیت و قابلیت منحصر به فرد چابهار در بحث ترانزیت باعث شده تا این بندر امروز یکی از بنادر پررونق در این مبحث باشد که توانسته نقش بسیار خوبی را در پیوند منطقه‌ای ایفا کند.

آقایی اظهار داشت: امروز هفت فروند کشتی کالای اساسی شامل گندم، جو و برنج وارد بندر چابهار شد که عملیات پهلوگیری آنها انجام و آماده تخلیه می شوند. تخلیه و بارگیری ۳۴۰ هزار تن بار این کشتی ها برای انتقال به مراکز هدف شبانه روزی است و قطعا با توجه به امکانات موجود در بندر چابهار شاهد ثبت رکوردی جدید در این حوزه تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی در کشور خواهیم بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha