نهادهای دینی در حمایت از مدافعان سلامت درخشیدند

تهران- ایرنا- عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله گفت: نهادهای دینی همانند شرایط بحرانی گذشته به نحو شایسته‌ای کنار سایر اقشار جامعه حضور دارند و با روحیه جهادی و همدلی با مسئولان ستاد کشوری مقابله با کرونا، در حمایت از مدافعان سلامت کشور و ارتقای سلامت جامعه خوش درخشیدند.

هفته سلامت امسال از یکم تا هفتم اردیبهشت با شعار محوری حمایت همگانی از مدافعان سلامت برگزار می شود که روز جمعه (پنجم اردیبهشت ماه) با عنوان روحانیون، نهادهای دینی و همدلی مومنانه در مقابله با کرونا نامگذاری شده است. نقش روحانیت و نهادهای دینی در شکل گیری، پیروزی انقلاب اسلامی و حضور آنها در بحران های مختلف بعد از انقلاب از جمله هشت سال دفاع مقدس بر همگان آشکار است.
محسن صابری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا درباره حمایت همگانی از مدافعان سلامت اظهار داشت: نهادهای دینی از این آزمون نیز سربلند و پیروز بیرون آمده اند؛ از همان ابتدای بروز بحران کرونا در ایران، روحانیت و طلاب علوم دینی با حضور در مراکز درمانی و نقاهتگاه ها، کنار کادر بهداشتی درمانی به عنوان مدافعان سلامت علاوه بر ارائه خدمات مراقبتی به بیماران، به پایش سلامت، خدمت به بیماران و همراهان آنها، گندزدایی و ضدعفونی مراکز درمانی، معابر و خیابان های شهرها و روستاها در کشور با رویکرد جهادانه اقدام کردند.
وی ادامه داد: از اقدامات برجسته دیگر نهادهای دینی از جمله مساجد و هیأت های مذهبی، تهیه و توزیع موادضدعفونی، دستکش و ماسک بین مردم و حتی تحویل آنها در منازل بیماران ترخیص شده است.
به گفته صابری، تهیه و توزیع بسته های معیشتی بین مردم به ویژه اقشار مستضعف جامعه یادآور حمایت های مردمی در زمان هشت سال دفاع مقدس است. بیانات مکرر مقام معظم رهبری در تقدیر از مدافعان سلامت یکی از مهمترین حمایت های بی نظیر یکی از مقتدرترین رهبران سیاسی از ابتدای بحران کرونا تا حال بوده است.

همچنین حمایت ایشان از تصمیمات اتخاذ شده در ستاد مقابله با کرونا و تاسی نهادهای دینی و تابعه ایشان در تبعیت از دستورالعمل های صادر شده از ستاد مقابله با کرونا در طول دو ماه گذشته بی سابقه بوده است. از جمله مصادیق همدلی و همراهی نهادهای دینی در سطح کشور با ستاد مقابله با کرونا می توان به برگزار نشدن مراسم سخنرانی نوروزی مقام معظم رهبری در صحن رضوی، برگزار نشدن نماز جمعه و نماز جماعت در مصلی و مساجد طی دو ماه گذشته، همچنین برپا نشدن مراسم اعیاد شعبانیه و سایر مراسم مذهبی اشاره کرد.

وی گفت: حمایت مراجع عظام تقلید از مدافعان سلامت و تخصیص سهمی از وجوهات شرعی به مقابله با کرونا نیز از جمله خدمات ارزنده روحانیت در این برهه زمانی بوده است.
این استاد دانشگاه یکی دیگر از اقدامات انجام شده در راستای همدلی مومنانه با توجه به نزدیک شدن به حلول ماه مبارک رمضان را جمع آوری کمک های مردمی، تهیه بسته های معیشتی توسط مساجد و هیئت های مذهبی همچنین توزیع آن بین اقشار مستضعف جامعه اعلام کرد.   
صابری خاطرنشان کرد: حمایت نهادهای عمومی همانند بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و تولیت آستان قدس رضوی در اختیار نهادن بخشی از امکانات خود در حوزه مقابله با کرونا همانند تولید مواد ضدعفونی کننده، ماسک و دستکش نیز مثال زدنی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha