ناصر مطیعی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: شرایط خوابگاههای خودگردان با خوابگاههای ملکی دولتی متفاوت است؛ ابتکار عمل و کنترل خوابگاههای دولتی در اختیار صندوق رفاه دانشجویان و دانشگاه قرار دارد؛ در حالی که روابط بین خوابگاههای خودگردان غیردولتی و دانشجویان مثل موجر و مستاجر است.
وی افزود: بنابراین صندوق رفاه دانشجویان نمی تواند دخالتی در امور خوابگاههای غیردولتی داشته باشد و اگر از این خوابگاهها خواسته شود از دانشجویان در ایام تعطیلی دانشگاهها اجاره بها دریافت نکنند، چه فردی این اجاره بها را به آنها میپردازد؟
مشاور وزیر علوم گفت: حمایت از خوابگاه های غیردولتی در حال بررسی است چرا که این خوابگاه ها زیر نظر شورای نظارتی شهرستان ها فعالیت می کنند و امکان کنترل مورد به مورد وجود ندارد.
مطیعی یادآور شد: صندوق رفاه دانشجویان با ابلاغ بخشنامه ای به دانشگاه ها از این مراکز آموزش عالی خواست تا آمار خوابگاه های غیردولتی و خودگردان را در اختیار صندوق گذاشته و یک راهکار حمایتی برای این سراهای دانشجویی در نظر بگیریم.
رییس صندوق رفاه دانشجویان درباره تعداد خوابگاه های خودگردان، خاطرنشان کرد: تعداد این خوابگاه ها هنوز به طور دقیق مشخص نیست اما با بخشنامه یادشده آمار آن مشخص می شود.
وی درباره بازنگری آیین نامه خوابگاه داران غیردولتی اعلام کرد که تا قبل از شروع نیمسال تحصیلی آینده و پایان شیوع کرونا به تایید وزیر علوم می رسد.
به گزارش ایرنا، دستورالعمل اجرایی تاسیس و اداره خوابگاه های دانشجویی غیردولتی هر سه سال یک بار باید بازنگری شود. این دستورالعمل آخرین بار در شهریورماه ۹۴ توسط وزیر وقت علوم، تحقیقات و فناوریی ابلاغ شد.
اکنون بیش از ۳۰۰ خوابگاه غیردولتی در کنار هزار خوابگاه دولتی در دانشگاه های دولتی کشور مشغول خدمات رسانی به دانشجویان هستند.
نظر شما