۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۰۸
کد خبرنگار: 808
کد خبر: 83768446
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

 سازمان جهانی بهداشت خواستار افزایش ترابری هوایی برای مبارزه با کرونا شد

تهران–ایرنا– سازمان جهانی بهداشت روز سه‌شنبه خواستار افزایش پروازهای بین‌المللی برای انتقال بیشتر محموله‌های تست تشخیص کرونا و تجهیزات حفاظتی به منطقه آمریکای لاتین شد که بیماری کووید – ۱۹ در آن گسترش می یابد.

به گزارش خبرگزاری رویترز از ژنو؛ پل مولینارو رئیس بخش پشتیبانی و لجستیک سازمان جهانی بهداشت در یک نشست خبری مجازی سازمان ملل متحد در این شهر گفت: نقل و انتقال محموله های واکسن در ماه آوریل (فروردین - اردیبهشت)، دچار اختلال شده و اگر این وضع در ماه مه (اردیبهشت - خرداد) نیز ادامه یابد، در عملیات مصون سازی و مبارزه با همهگیری دیگر بیماری ها، شکاف ایجاد خواهد شد.

وی افزود: برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل متحد از نخستین موارد اختلال در برخی زنجیره های عرضه مواد غذایی گزارش داده که ممکن است نتایج وخیمی داشته باشد.

مولینارو گفت: شاهد هستیم که سامانه بین المللی حمل و نقل هوایی که به آن برای انتقال بار، کاملا وابستگی داریم، به تدریج تعطیل می شود. بنابراین باید در این زمان در جستجوی راه های چاره برای این مشکل باشیم.

وی افزود: امارات متحده عربی چند فروند هواپیما برای انتقال کالاها از چین و توزیع آنها از طریق پایگاه مرکزی دوبی، در اختیار این سازمان قرار داده است و کشورهای دیگر نیز امکانات حمل و نقل هوایی فراهم کرده اند.

به گفته مولینارو، ما همیشه خواستار افزایش هواپیماهای تجاری و تاسیسات و دریافت حداکثر تخفیف در هزینه های امکانات و حمل و نقل هوایی هستیم.

مولینارو افزود: سازمان جهانی بهداشت مستقر در ژنو با وجود افزایش بی سابقه و بسیار زیاد تقاضا در دوره بحران ویروس کرونا، موفق به تهیه و توزیع بیش از یک میلیون تست تشخیص کرونا شده و یک میلیون و ۵۰۰ هزار تست تشخیص دیگر هم در حال آماده شدن است و قصد دارد ۹ میلیون تست دیگر نیز فراهم کند.

بر اساس تازهترین آمارها؛ شمار مبتلایان در سراسر جهان به ویروس کرونا که از اواخر سال گذشته میلادی در شهر ووهان در مرکز چین شناسایی و شایع شد، از سه میلیون تن فراتر رفته که بیش از ۲۱۰ هزار تن از آنان، جان سپرده اند.

به گفته مولینارو؛ در پی تاخیرهای مکرر در توزیع تجهیزات محافظت شخصی ودیگر تدارکات در آمریکای لاتین به علت دوری فاصله و دیگر مشکلات، از این پس پاناما پایگاه اجرای این عملیات در این منطقه خواهد بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha