هوشنگ بازوند عصر سه شنبه در نشست روز ملی شورا که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهارداشت: باید بتوانیم از دل این بحران نیز برای کشور و استان فرصت سازی کنیم.
وی ایجاد پویش همدلی را یکی از فرصت های ایجاد شده در بحران کرونا دانست و گفت: بسیاری از افراد به واسطه کرونا معیشت خود را از دست داده اند که با پویش همدلی می توانیم بخشی از خسارت های آنان را جبران کنیم؛ مردم کرمانشاه به خوبی در پویش همدلی مشارکت کرده اند و در حال حماسه آفرینی هستند.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: این بیماری فعلا درمان ندارد اما قابل مدیریت است از این رو باید با ایجاد فرهنگ عمومی و مدیریت تمام افراد جامعه کمترین خسارت را ببینیم.
بازوند یادآور شد: پیش از کرونا کشور درگیر ویروس تحریم های اقتصادی شده بودیم اما می بینیم که نظام مقدس جمهوری اسلامی به خوبی در حال مدیریت اوضاع است.
وی افزود: در کرمانشاه ۸۰ درصد مردم جامعه بجران کرونا را مدیریت می کنند و ۲۰ درصد باقی مانده نیز باید با فرهنگسازی به حسارت های کرونا آشنا شوند.
استاندار کرمانشاه در ادامه تاکید کرد: اعضای شورای شهر باید از اختیارات شوراها استفاده کنند و با برنامه ریزی های بلندمدت جایگاه این نهاد را تقویت کنند.
وی با بیان اینکه رای مردم به اعضای شورای شهر به طور قطع سیاسی نیست و به دنبال رسیدن به آبادانی محلی هستند، گفت: در صورتی که مردم نتوانند مطالبه مردم را از طریق شوراها رسیدگی کنند به سراغ دیگر مراجع می روند که پسندیده نیست.
استاندار کرمانشاه یادآور شد: شورای شهری همچون کرمانشاه میتواند سرمایه گذاران توانمند را به این شهر جذب و مشوق هایی برای سرمایه گذاری ارایه کند تا تا زمینه پیشرفت مرکز استان را فراهم کند.
بازوند افزود: شهرداری ها با درآمدهای قدیمی دیگر توانایی اداره شهرها را ندارند از این رو شوراها باید به دنبال درآمدهای جدیدی برای شهرداری ها باشند.
وی عنوان کرد: اگر درآمدهای مناسبی برای شهرداری ها توسط شوراها تامین نشود امکان دارد که به سراغ شهر فروشی بروند که کار پسندیده ای نیست.
استاندار کرمانشاه گفت: یکی از دغدغه های اصلی ما برای در سال های گذشته تامین حقوق کارکنان شهرداری ها بوده است و کماکان به آن توجه می کنیم.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود در پاسخ به پرسش مطرح شده در رابطه با سرنوشت بیمارستان اسلام آبادغرب گفت: ۲۲ بانک خصوصی به عنوان خیر برای ساخت بیمارستان اسلام آبادغرب اعلام امادگی کردند و بانک ملل را به عنوان نماینده خود معرفی کردند.
استاندار کرمانشاه افزود: بانک ملل تاکنون حدود سه میلیارد تومان برای این بیمارستان هزینه کرده است اما دیگر بانک ها به وعده های خود عمل نکرده اند که باید پیگیری های لازم در این زمینه انجام شود.
استاندار در بخش دیگری از صحبت های خود با بیان اینکه نرخ بیکاری کرمانشاه ۱۷ درصد است، گفت: در سال ۹۸ باوجود تمام مشکلات توانستیم نرخ بیکاری را سه درصد کاهش دهیم اما نرخ بیکاری کرمانشاه کماکان بالا و بحرانی است.
بازوند با بیان اینکه سه سند اقتصاد مقاومتی، رونق تولید و اشتعالزایی بستر مناسبی برای رسیدن به جهش تولید هستند، گفت: برای رسیدن به جهش تولید نیازمند الزاماتی هستیم که از مهمترین آنان سرمایه گذاری محسوب می شود.
وی ادامه داد: شروع جهش تولید در کرمانشاه با سرمایه گذاری ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومانی دولت در پتروشیمی کرمانشاه محسوب می شود که نوید بخش آینده روشنی برای استان است.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.
رییس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۹۲ هزار و ۵۸۴ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۷۱نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به پنج هزار و ۸۷۷ نفر رسید.
کیانوش جهانپور روز سه شنبه درباره آخرین آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از آن در کشور افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز ( نهم اردیبهشت) براساس گزارش آزمایشگاه ها و دانشگاههای علوم پزشکی هزار و ۱۱۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و با در نظر گرفتن موارد جدید، مجموع بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ در کشور به ۹۲ هزار۵۸۴ نفر رسید.