«گروه بینالمللی خطوط هوایی» که یک شرکت انگلیسی-اسپانیایی مالک بریتیش ایرویز ( هواپیمایی انگلیس) است، روز سهشنبه اعلام کرد که برای تعدیل ضررهای ناشی از شیوع ویروس کرونا که دامنگیر این هواپیمایی شده، تا ۱۲ هزار نفر از کارکنان خود را اخراج میکند.
این شرکت در حالی اعلام کرد که در سه ماهه اول سال ۲۰۲۰ (۱۰ دی ۹۸ تا ۱۰ فروردین ۹۹) ۵۳۵ میلیون یورو ضرر کرده، که در مدت مشابه سال گذشته میلادی ۱۳۵ میلیون یورو سود کرده بود.
مالک هواپیمایی انگلیس همچنین در بیانیهای مشابه آنچه شرکتهای رقیب آن منتشر کردهاند، گفت که سالها طول میکشد تا تقاضای مسافرت از این شرکت به سطح سال ۲۰۱۹ برسد.
هواپیمایی انگلیس از اواسط فروردین همه پروازهای خود در فرودگاه «گاتویک» لندن را به دلیل محدودیت سفر در دنیا پس از شیوع «ویروس کرونا» به حالت تعلیق درآورد.
یک سخنگوی این هواپیمایی گفت که این شرکت با توجه به محدودیتهای قابل توجه و فضای پر چالش بازار مسافرتهای هوایی، به طور موقت تمام پروازهای خود را از فرودگاه گاتویک تعلیق کرده است.
فرودگاه گاتویک در فاصله ۴۷ کیلومتری جنوب شهر لندن قرار دارد و دومین فرودگاه مهم و پر رفتوآمد پایتخت انگلیس به شمار میرود.
صنایع هواپیمایی سراسر جهان به دنبال کاهش مسافرتهای هوایی بر اثر شیوع ویروس کرونا، با مشکلات اقتصادی عدیدهای مواجه شده است.
خطوط هواپیمایی «ایزیجت» نیز همزمان با بریتیش ایرویز گفت که تمام پروازهای خود را به حالت تعلیق درآورده است. این شرکت هواپیمایی ارزان قیمت که سال گذشته ۹۶ میلیون مسافر را جابهجا کرد، در بیانیه خود اعلام کرد که ۳۴۴ فروند هواپیمای خود را به حالت تعلیق و خدمه پرواز را برای جلوگیری از خسارت مالی، به مرخصی اجباری فرستاده است.
همچنین خطوط هواپیمایی «فلایبی» که از قبل به دلیل ابهامات اقتصادی ناشی از خروج این کشور از اتحادیه اروپا (برگزیت) و مشکلات مالی در مرز ورشکستگی قرار گرفته بود، ۱۵ اسفند گذشته به دنبال کاهش مسافران هوایی بر اثر شیوع ویروس کرونا اعلام ورشکستگی کرد.
شرکتهای هواپیمایی «لوگان ایر» و «ویرجین آتلانتیک» نیز که همچنان پروازهای خود را ادامه میدهند، به دنبال بروز مشکلات مالی درصدد تقاضای وام از دولت هستند.
نتیجه تحقیقات انجمن بینالمللی حمل و نقل هوایی که اوایل فروردین منتشر شد نشان میدهد که صنایع هوایی انگلیس بیشتر از سایر کشورهای اروپایی در معرض ورشکستگی قرار دارد. در این گزارش پیشبینی شده که شرکتهای هواپیمایی انگلیس امسال حدود ۱۸ میلیارد پوند زیان خواهند دید.
تصاویر منتشر شده از فرودگاههای انگلیس نشان میدهد که هواپیماها پشت سر یکدیگر در باند فرودگاه متوقف هستند.
نظر شما