بیژن سلیمانپور روز چهارشنبه در حاشیه یکی از جلسات استانداری قم در گفتوگو با خبرنگاران، افزود: به کانال خبری که این مطلب را خلاف واقع انتشار داده یادآور میکنیم که مگر میشود شما این مطلب را بدون اینکه از دستگاههای مسوول و یا مبادی ذیصلاح پیگیری کنید، صرفا بر اساس شنیدهها و بازنشر آن منتشر کنید.
وی ادامه داد: انتشار چنین مطالبی ظرفیت بسیار بزرگ کارهای خیر و نیکی که توسط خیرین و نهادهای حمایتی استان در حال انجام است به حاشیه رفته و مخدوش شود و یا مورد سوءاستفاده دشمن قرار بگیرد.
سلیمانپور بدون نام بردن از کانال خبری، آن را متهم کرد که بهشدت شتابزده عمل کرده و اطلاعات غلطی را در اختیار مخاطبانش قرار داده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم با اشاره به اصل موضوع این عکس، گفت: از چند روز گذشته استاندار قم پیگیری این مساله را به من سپرد و برای رسیدگی به وضعیت آن باید در ابتدای امر این خانواده را پیدا میکردیم.
وی بیان کرد: بعد از یک روز تلاش شماره تماس این فرد را در اختیار همکاران قراردادم تا با حفظ حرمت و کرامت پیگیریهای لازم نسبت به مشکلات ایجادشده، انجام بگیرد.
سلیمانپور ادامه داد: بعد از پیگیریهای انجامشده مشخص شد که این فرد یکی از اتباع کشور همسایه مان افغانستان و ۳۴ ساله دارای ۴ فرزند است که یک مزرعهای دریکی از روستاهای قم زندگی میکرده که با شیوع کرونا بیکار شده و بعداز آن در حوالی شهر قم و مسجد جمکران ساکن شده است.
وی تصریح کرد: باوجوداینکه این خانواده از اتباع غیرمجاز بودند و ازنظر قانونی امکان تحت پوشش قرارگیری در نهادهای حمایتی را نیز نداشتند اما برای حفظ کرامت این خانواده از ظرفیت خیرین استان استفاده شد و خانهای باارزش ۱۹ میلیون تومان رهن و اجارهبهای ۴۰۰ هزارتومانی تهیه کردند.
وی ادامه داد: همچنین یک دستگاه ماشین لباسشویی، یخچال و یکتخته فرش نیز برای ترمیم شرایط زندگی به این خانواده تقدیم شد و درمجموع خیرین محله شهر قائم نیز پروندهای برای این فرد تشکیل شد.
سلیمانپور در عین حال گفت که دغدغه اصحاب رسانه به مشکلات اجتماعی و پیگیریهای آنها از مسائل باید هوشمندانه باشد و بر اساس اصول حرفهای انجام بگیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم افزود: انعکاس مسائل اجتماعی باید از سر دلسوزی و برای رفع مشکلات باشد.
به گزارش ایرنا، یکی از کانالهای خبری قم در روزهای گذشته با انتشار تصاویری، مدعی شده بود یک خانواده مستأجر قمی که پدر خانواده براثر کرونا جان خود را ازدستداده بود با بیمهری صاحبخانه اسباب و اثاث زندگیاش به کوچه ریخته شده و بیخانمان شده است.
کرونا، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع و ازجمله راههای انتقال آن عطسه و سرفه و دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه میکنند علاوه بر پرهیز از دست دادن و روبوسی و عدم حضور در مراکز عمومی، به هنگام عطسه حتما جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
ویروس کرونا موسوم به « کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نامبرده میشد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دیماه ۹۸) بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیششماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواستهشده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
نظر شما