به گزارش روز پنجشنبه فرهنگسرای معرفت، هدف از برگزاری این نمایشگاه به چالش کشیدن هنرمندان در جهت رشد و توسعه هنر و ایجاد شور و اشتیاق هنری با توجه به بیماری اخیر است که هنرمندان را تشویق به خلق آثار هنری در فضای امن خانه در دوران قرنطینه کرده است.
این نمایشگاه مجازی با استقبال بسیار خوبی از هنرمندان مواجه شد و بیش از ٧٠ اثر در رشتههای نقاشی، عکاسی، طراحی، دیجیتال آرت و انیمیشن در این چالش هنری شرکت کردند که به صورت آنلاین در فضایی سه بعدی از نمایشگاه با ذکر نام هنرمندان به نمایش درآمدند.
آثار سارا نویدبخش، احسان کریمی، گلنوش نهاوندی، مریم جمالی، طاهره سلیمانی، هانیه تاجور، صفورا پاکدل، وحید سجادیان، لادن نصرالهی، پارمیدا عباسیان، مرضیه اجاقی، لاوین رحیمی، حسین دیندار، دامون گلریز، طلیعه عزتی، کیانا نورانی، نازنین تیموری، لاوان لبافی، احسن رستمی، کتایون رهنما، زهرا پرکاه، جیران راجی، سحر کاکاوند، سمیرا قائمی، عیسی عباس پور، زهرا مومنی، علیرضا جعفری و آیدا ترابی در نمایشگاه قرنطینه ارائه شده است.
همچنین در این نمایشگاه آثار مهرانا شهرآبادی، نیلوفر گلپور، نیلوفر بنی اسدی، نیلوفر لاری، زریندخت روشندل، سمیرا توتونچی، نسیم صادق، آناهیتا یزدانپور، عرفان معصومی، کیمیا اسلامی، مریم هروی، مریم احمدزاده، نسرین عسگری، ملینا متاجی، ویدا آتش افروزنه، شروین کاکاوند، رها شریفی، امیر عطری، جانان نجفی، شیدا جوادیان، عالیه خدارحم پور، نامی قنواتی زاده، زهرا حسینی نسب، نازیلا نیک روان، لیلا سرابیان، مهشید فرخی، نرگس کریمی و امید مردانی به نمایش گذاشته شده است.
علاقهمندان برای دیدن آثار نمایشگاه قرنطینه میتوانند به صفحه اینستاگرام @marefat.farhangsara و صفحه آپاراتwww.aparat.com/marefat.farhangsara فرهنگسرای معرفت مراجعه کنند.
نمایشگاه عکس «تصویر فصل»
نگارخانه آفرینش نقش فرهنگسرای اشراق با هدف دوری از تردد غیرضروری در شهر برای مقابله با ویروس کرونا و حفظ سلامت عمومی، نمایشگاه عکس «تصویر فصل» را از چهارم تا ۳۰ اردیبهشت ماه در فضای مجازی راهاندازی کرده است.
این نمایشگاه با هدف ارائه شیوهای جدید و هنری در عکاسی با نگاهی خلاقانه و متفاوت در آثار جواد علمینیا برپا شده است.
عکسها با تکنیک ماکروگرافی و پانوراما ۳۶۰ درجه عکاسی شده است که در تکنیک ماکروگرافی، اجزای سوژه در عکس پیداست و در عکاسی پانوراما ۳۶۰ درجه کل محیط را نشان داده و یک نقطه مرکزی برای دید علاقهمندان گذاشته شده است.
علمینیا متولد ۱۳۶۳ مدرس دانشگاه از سال ۱۳۸۰ عکاسی را به صورت حرفهای آغاز کرده و سابقه برگزاری ۱۷ نمایشگاه انفرادی با موضوعات مختلف و بیش از ۷۰ نمایشگاه گروهی عکس در گالریهای مختلف و سه نمایشگاه هم در کشورهای ترکیه، ایتالیا و آلمان را به صورت انفرادی در کارنامه فعالیتهای هنری خود دارد. وی در حال حاضر علاوه بر فعالیتهای هنری، به تدریس عکاسی نیز مشغول است.
علاقهمندان برای دیدن آثار این نمایشگاه میتوانند به صفحه اینستاگرام فرهنگسرای اشراق به نشانی eshragh_farhangsara و یا پرتال فرهنگسرای اشراق به نشانی eshragh.farhangsara.ir مراجعه کنند.
نمایشگاه مجازی نقاشی رنگ روغن در «نگارخانه در خانه»
نمایشگاه گروهی نقاشی با تکنیک رنگ روغن شامل آثار جمعی از هنرمندان نقاش به سرپرستی کمالالدین رفیعی در نگارخانه مجازی فرهنگسرای فردوس با عنوان «نگارخانه در خانه» برپاست.
همچنین نمایشگاه عکس طبیعت شامل آثار وحید بینش در نگارخانه مجازی این فرهنگسرا برپا شده است.
بینش کارشناس عکاسی سابقه همکاری با خبرگزاریهای تسنیم، قدس نیوز، شهید نیوز، وارث و بسیج نیوز را دارد و تاکنون نمایشگاههای مختلف داخلی و خارجی برپا کرده و به عنوان عکاس آزاد مشغول به فعالیت است.
با توجه به تعطیلی مراکز فرهنگی هنری و عدم امکان بازدید عمومی شهروندان از نگارخانهها در ایام خانهنشینی به دلیل مقابله با ویروس کرونا این نگارخانه مجازی با شعارهای محوری «خانه همیشه امن است» و «ما کرونا را شکست میدهیم» برپا شده است.
علاقهمندان برای دیدن آثار این نمایشگاه میتوانند به صفحه فرهنگسرای فردوس در اینستاگرام به نشانی @ferdos.farhangsaraa و یا صفحه آپارات به نشانی ferdosfarhangsara یا دیگر صفحات منطقه پنج در فضای مجازی مراجعه کنند.
نمایشگاه مجازی «امام علی(ع) از نگاه خوشنویسان معاصر ایران»
این نمایشگاه همزمان با فرارسیدن ماه رمضان از ۶ اردیبهشت تا ۶ خرداد هر روز با یک اثر خوشنویسی درباره حضرت علی(ع) در صفحه اینستاگرام موزه هنرهای دینی امام علی(ع) برگزار میشود.
در این نمایشگاه ۳۰ اثر خوشنویسی از استادانی همچون غلامحسین امیرخانی، محمد احصایی، عباس اخوین، نصرالله افجه ای، جواد بختیاری، صداقت جباری، محمد حیدری، کیخسرو خروش، علی راهجیری، علی شیرازی، امیر فلسفی، احمد عبدالرضایی و... به نمایش در میآید.
علاقهمندان میتوانند برای دیدن آثار این نمایشگاه به صفحه اینستاگرام موزه هنرهای دینی امام علی(ع) به نشانی @iaram_art مراجعه کنند.
نمایشگاه مجازی خوشنویسی
فرهنگسرای کار و تعاون نمایشگاه مجازی خوشنویسی را با هدف معرفی آثار استاد محمد جدی از اساتید برجسته خوشنویسی و آشنایی مخاطبان با شیوه و تکنیکهای هنری این هنرمند برپا کرده است.
این مجموعه منتخبی از آثار هنری خوشنویسی نستعلیق استاد جدی است.
استاد جدی عضو کانون خادم الکتاب فرهنگسرای کار و تعاون است که در حدود 30 سال سابقه تدریس در حوزه خوشنویسی دارد و شاگردان زیادی را در این حوزه تربیت کرده است.
علاقهمندان برای بهره بردن از برنامههای فرهنگسرای کار و تعاون میتوانند به صفحه این فرهنگسرا در فضای مجازی به نشانی farhangsara_kar مراجعه کنند.
نظر شما