«حمیدرضا طیبی» در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش اظهار داشت: در هماهنگی با وزارت بهداشت، برخی از آزمایشگاه های جهاددانشگاهی مانند رویان، ابن سینا، پژوهشکده معتمد و جهاددانشگاهی خراسان رضوی به انجام تست های مربوط به کرونا اختصاص یافته اند.
وی افزود: همچنین در حال ادامه آماده سازی برای راه اندازی آزمایشگاه در جهاددانشگاهی قم و مرکز ملی ذخایر ژنتیک جهاددانشگاهی هستیم.
رییس جهاددانشگاهی تاکید کرد: این نهاد به دنبال انتشار ویروس کویید -۱۹ اقدام به ساخت کیت تشخیص این ویروس کرد و در حال حاضر این طرح با همکاری مشترک ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با کیفیت و دقت در حال تولید است.
ارائه خدمات مراقبتی در منزل
طیبی ادامه داد: با استفاده از توانمندی های علوم پزشکی جهاددانشگاهی تهران و شهید بهشتی بسته خدماتی برای درمان در منزل برای متقاضیان فراهم شده است. در این بسته ها انجام تست کرونا در منزل، مراقبت از مبتلایان به کرونا و انجام آزمایش های گوناگون ارائه می شود. در این صورت، بسیاری از مردم نیازی به حضور در مراکز درمانی و بیمارستانی برای انجام این امور نخواهند داشت.
سلول درمانی ریه در پژوهشگاه رویان
رییس جهاددانشگاهی در ادامه به فعالیت های پژوهشگاه رویان اشاره کرد و گفت: این پژوهشگاه امکان استفاده از سلول درمانی در بافت های آسیب دیده ریه را با همکاری مشترک بیمارستان های مسیح دانشوری و شریعتی شروع کرده است.
پیگیری و پژوهش ها برای تولید واکسن
وی با اشاره به تلاش ها برای تولید واکسن ویروس کرونا تصریح کرد: پژوهشگاه های رویان و ابن سینا پیشنهادهایی در زمینه تولید واکسن ارائه کرده اند که دریافت مجوزها و منابع مالی آن ها از سوی نهاد در حال پیگیری است.
تولید مواد ضدعفونی کننده
طیبی با اشاره به خدمات ارائه شده از سوی سایر پژوهشگاه های جهاددانشگاهی، گفت: پژوهشگاه توسعه صنایع شیمیایی و پژوهشکده گیاهان دارویی نیز در حال تولید مواد ضدعفونی کننده هستند که البته محدودیت الکل مانع تولید در ظرفیت های بالا شده است. از سویی دیگر نیز جهاددانشگاهی امیرکبیر تولید لباس های محافظتی کادر درمان را آغاز کرده است.
نظر شما