محمد بطحائی مدیر جلسه «چالش ها و فرصت های پیش روی مدارس سما در سال آتی» که با حضور مدیران مدارس سما سراسر کشور به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با اشاره به ضرورت ارتقای کیفیت مدارس سما، گفت: مهره اصلی حرکت در مسیر کیفیت، مدیران مدارس به عنوان فرماندهان خط مقدم آموزش و تعلیم و تربیت هستند و در صورتی که انگیزه لازم و کافی داشته و شرایط برای آنان فراهم باشد؛ می توانند کیفیت را به مطلوب ترین شکل ارتقا دهند.
رئیس سازمان مراکز آموزش های عمومی و مهارتی سما از مدیران حوزه ستادی و همکاران آموزشی به عنوان پشتیبان مدیران مدارس یاد کرد و کلید اصلی تحول را در دستان توانمند مدیران دانست و افزود: اگر مدیران مدارس از حیث مهارت ها و انگیزه های لازم به سطحی نرسند که تحول را رقم نزنند، تلاش سایرین در پشت خط مقدم بی فایده خواهد بود.
بطحائی با اشاره به نقش مهم و حیاتی مدیران مدارس به عنوان فرماندهان آموزشی، خطاب به آنان گفت: با توجه به شرایط بحرانی پیش رو ناشی از اپیدمی ویروس کرونا، در مهرماه سال آینده، رقابت بین مدارس غیردولتی بیشتر از گذشته خواهد شد و ما باید با پررنگ کردن مزایای خود نسبت به سایر رقبا این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم.
ارتباط گرایی یکی از جهتگیریهای حیاتی مدارس سماء
همچنین اسفندیار چهاربند مشاور علمی سازمان، با طرح موضوع مهم و ضروری حفظ تعامل و ارتباط مدرسه با اولیا، دانش آموزان و همکاران، خاطر نشان کرد: ارتباط گرایی یکی از جهت گیری های حیاتی مدارس است که از طریق مدیریت و سرمایه گذاری در خلق فرصت های تعامل و ارتباط با ذینفعان به انتظارات و نیازهای آنان پاسخ می دهد.
ضرورت آموزش قابلیت و ابزارهای ارتباطی فضای مجازی به معلمان و مدیران باتوجه به تغییر شرایط مدرسه داری در دوران کرونا و پسا کرونا، یافتن ظرفیت های محلی، جلب اعتماد خانواده ها به عنوان شرط اصلی موفقیت، ضرورت طرح ریزی برنامه های تابستانی توسط مدیران هر مدرسه با توجه به شرایط بومی هر استان، توجه به راه اندازی واحدهای فضای مجازی در سما، ادامه جدی تر رصد و پایش عملکرد مدارس توسط حوزه ستادی، تعیین تکلیف مدارس زیان ده، از موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.
در ادامه این جلسه تعدادی از مدیران مدارس چالش های حوزه های مالی و شهریه ای، منابع انسانی، آموزشی، مهارتی و آزمایشگاهی ناشی از بحران کرونا را مطرح کردند.
برنامه های حوزه فرهنگی مدارس و آموزشکده ها توسط معاون فرهنگی، هنری و تربیت بدنی و برنامه های مربوط به بازنگری امور مالی مدارس و نظام پرداخت مالی نیروی انسانی و تسویه حساب شهریه سال جاری توسط معاونت هماهنگی در این جلسه ارائه شد.
همچنین رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ظهر جمعه اعلام کرد: تاکنون ۹۵ هزار و ۶۴۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدند و با فوت ۶۳ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد افراد متوفی به ۶ هزار و ۹۱ نفر رسید.
کیانوش جهانپور افزود: در ۲۴ ساعت گذشته، هزار و ۶ مورد ابتلای قطعی و جدید به بیماری کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که تاکنون ۷۶ هزار و ۳۱۸ نفر بهبود یافتند.
وی گفت: هم اکنون ۲ هزار و ۸۹۹ نفر از مبتلایان به این بیماری در بیمارستانها در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند و با تلاش همکاران در نظام آزمایشگاهی کشور، تاکنون ۴۷۵ هزار و ۲۳ مورد تست پی.سی.آر (PCR ) کرونا در کشور انجام شد.
نظر شما