وزارت نیرو زیرساخت معادن خراسان جنوبی را متعهد شد

بیرجند - ایرنا - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: وزارت نیرو متعهد شد برای تکمیل زیرساخت‌ها به ویژه برق رسانی به مناطق مستعد معدنی استان ۹۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کند.

داود شهرکی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای سرمایه‌گذاری در استان با پیگیری استاندار خراسان جنوبی سال گذشته توافق‌نامه‌ای با وزارت نیرو، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و وزارت صنعت، معدن و تجارت منعقد شد.

وی تصریح کرد: براساس توافق با وزارت نیرو، این وزارتخانه متعهد شد در مدت سه سال، هر سال ۳۰ میلیارد تومان را صرف زیرساخت معادن استان کند.

وی ادامه داد: براساس این تفاهم، تعهد وزارت صمت در حوزه‌های مختلف صنعت، معدن، زیرساخت‌ها و توسعه صنعت فرش و تجارت به میزان سه هزار میلیارد تومان است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: تعهد سه هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در استان مسوولیت سازمان صمت استان را برای پیگیری این مهم دوچندان می‌کند.

وی با بیان اینکه تحقق بیش از ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در سال جاری قابل پیش بینی است افزود: تعهد وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تکمیل اکتشافات و شناسایی ذخایر جدید معدنی ۳۵ میلیارد تومان است.

شهرکی بیان کرد: همچنین در حوزه معادن زغالسنگ ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری مشترک در قالب فایناس بین چین و ایران تعهد شده است که بدون شک منجر به افزایش زغال در استان خواهد شد.

وی گفت: ۲ طرح صنعتی فروسیلیکس و آهک صنعتی نیز توسط شرکت ایمیدرو در حال مطالعه است که سرمایه‌گذاری پیش بینی شده آن ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی اظهار داشت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد تومانی در حوزه فرآوری خاک‌های صنعتی متعهد شده است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خراسان جنوبی افزود: همچنین سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی تعهد با ۱۰ میلیارد تومان برای تکمیل اکتشاف و شرکت شستا (شرکت سرمایه گذاری وابسته به تامین اجتماعی) سرمایه‌گذاری حدود ۲۰۰ میلیارد تومان در طرح توسعه زغال را پیش بینی کرده است.

وی گفت: در حوزه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) نیز ۵۶۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای سه طرح صنعتی قبل از سال جدید در استان انجام شده که مصوبه هیات دولت را گرفته است.

۴۶ نوع ماده معدنی در خراسان جنوبی شناسایی شده که زغال‌سنگ، منیزیت، سنگ‌های تزیینی، خاک‌های صنعتی، سنگ‌آهن، بازالت و مرمریت از جمله مهمترین این مواد معدنی است.

در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در حوزه صنایع معدنی استان انجام شده از جمله اینکه ظرفیت ذخایر معدنی از ۱۱ میلیون تن به ۱۷ میلیون تن افزایش یافته است.

سال ۹۸ در حوزه معدن ۳۵ میلیون تن ذخایر معدنی کشف شد که در مجموع ذخایر استان به سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون تن افزایش یافت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha