۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۵۵
کد خبرنگار: 2104
کد خبر: 83773972
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کار مسوولان در اجرای فرایض الهی خطیر است

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۵۵
کد خبر: 83773972
کار مسوولان در اجرای فرایض الهی خطیر است

سنندج - ایرنا - نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: کار مسوولان در انجام فرایض الهیاز جمله امر به معروف و نهی از منکر بسیار خطیر و سخت است چون بخش اجرایی و عملی انجام این فریضه بر عهده ایشان قرار دارد.

آیت‌الله سید محمد حسینی شاهرودی روز یکشنبه در اولین جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان در سال جاری اظهار داشت: گماشتن فرد ناتوان در مسوولیتی که توان انجام آن را ندارد، کمک به منکر تقویت است و این مساله را منافقانی انجام می‌دهند که خداوند آن را در حد کفر برشمرده است.

وی با تاکید بر لزوم بازنگری در مسوولیت‌ها و رسیدگی به حساب خود در قبال مسائلی که جامعه با آن روبرواست، تاکید کرد: باید وظایف خود را درباره این مسائل بازخوانی کنیم و به مسوولیت نگاه دیگری داشته باشیم چرا که فرصت خدمت را نمی‌شود دوباره بدست آورد و لذا باید شرایط جامعه را به سمت خیر و نیکی تغییر داد.

نماینده ولی فقیه در کردستان با طرح این سوال که چه شده که جوانان ما مشتاق مهاجرت به بلاد کفر شده‌اند، افزود: باید توجه کرد که آیا در تربیت جوان خود کوتاهی کرده‌ایم که شاهد آسیب‌های اجتماعی زیاد هستیم؟

آیت‌الله حسینی شاهرودی مشکل اساسی در زمینه فریضه امرو به معروف و نهی از منکر را مجموعه مسوولان  دانست و یادآور شد: این به معنای این نیست که مردم رعایت نکنند بلکه مسوولیت مسوولان در این زمینه بیشتر است.

وی با بیان اینکه باید معروف را بشناسیم و به وظیفه خود در قبال آن عمل کرده و ترویج دهیم، اضافه کرد: برخی مسوولان نادانسته گاهی مروج منکر می‌شوند که باید برای بهبود و رفع آن تلاش شود.

نماینده ولی فقیه در استان با تاکید بر اینکه ظرفیت و زمینه برای رسیدن به تقوا در ماه رمضان فراهم است، گفت: اگر همه به تقوا برسند مشکلات حل می شود چون تقوا به معنای عمل به معروف و خودداری از منکر است و هر شخصی ابتدا باید حواسش به خودش باشد که نلغزند و بعد به دیگران تذکر دهد.

وی با اشاره به فیوضات و برکات ماه مبارک رمضان افزود: باید همه اعضا و جوارح انسان در این ماه روزه باشد و این تمرینی برای در پیش گرفتن تقوای الهی است چرا که تقوا مهارتی پیدا می‌کند که کار خوب و بد را تشخیص داده و به آن عمل و یا اینکه از انجام آن خودداری کند.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری وظیفه عمومی مردم در قبال ویروس کرونا را نیز همانند عمل به آموزه‌های دینی دانست و یادآور شد: عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر این است که ابتدا خود را حفظ کنند و مسوولان هم باید ساده‌ترین و اثرگذارترین راه را پیدا و انجام آن را به مردم توصیه کنند.

وی با بیان اینکه نباید از کرونا ترسید بلکه باید توصیه‌های لازم را به مردم داشت، تاکید کرد: کار و زندگی مردم را نمی‌شود تعطیل کرد چون مشخص نیست این بیماری چه اندازه طول می‌کشد و نباید بر مردم هزینه تحمیل شود بلکه اقداماتی از آنان بخواهیم که در حد توان شان باشد.

آیت‌الله حسینی شاهرودی از کادر درمان استان کردستان که کاری در حد حماسه‌آفرینی داشتند، قدردانی کرد و گفت: مردم هم به کمک کادر درمانی شتافتند و این همراهی در تاریخ ثبت می‌شود.

تلاش سپاه برای کمک به سلامت و معیشت مردم

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان هم در این نشست با تاکید بر لزوم حفظ حرمت ماه رمضان و شئونات الهی این ماه مبارک اظهار داشت: شاهد هستیم که در برخی معابر عمومی این شئونات و ظواهر اسلامی توسط برخی رعایت نمی‌شود.

سردار سیدصادق حسینی به اقدامات سپاه در روزهای شیوع کرونا در استان اشاره کرد و افزود: همزمان با شیوع بیماری کار فرهنگسازی و اطلاع رسانی در فضای مجازی آغاز شد و ۳۹ هزار و ۶۴۷ مورد اقدامات آموزشی در فضای مجازی و حقیقی انجام گرفت.

وی به تهیه ملزومات بهداشتی توسط بسیج هم اشاره کرد و گفت: ۵۲۹ هزار و ۹۲۰ ماسک، ۶۹ هزار و ۶۰۰ دستکش و پنج هزار و ۹۰۰ شلید در این مدت تولید و تامین شد.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان به تهیه و توزیع ۱۲۸ هزار و ۲۰۰ بسته بهداشتی و معیشتی در استان تا به امروز اضافه کرد: از این تعداد ۲۵ هزار و ۷۷۷ بسته معیشتی بود که هر بسته سه میلیون ریال ارزش داشت.

وی یادآور شد: در رزمایش کمک مومنانه در مرحله اول ١۵ هزار و ١٧٠ بسته معیشتی که ارزش هر بسته سه میلیون ریال و در مجموع ۴۵ میلیارد ۵١٠ میلیون ریال ارزش داشت را در قالب رزمایش مومنانه تهیه و در اختیار نیازمندان و محرومان جامعه قرار دادیم و مرحله دوم هم از نیمه ماه رمضان آغاز می‌شود.

سردار حسینی تاکید کرد: ‌١٩ هزار و ١٨٢ خانوار نیازمند را در استان شناسایی کردیم که تحت پوشش هیچ نهاد و سازمانی از جمله کمیته امداد امام راحل و بهزیستی نبودند اما نیازمند محسوب می‌شدند و به این کمک‌ها نیاز داشتند که در اختیار ایشان قرار گرفت.

وی اضافه کرد: یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال کمک نقدی نیز در اختیار نیازمندان قرار گرفت و گام بعدی برای کمک شامل افراد و اقشاری است که کسب و کار آنان از کرونا دچار ضرر و زیان شده است.

لزوم برخورد با روزه‌خواران در ملاءعام

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان هم با بیان اینکه کرونا نوعی دریدگی اجتماعی برای روزه خواری ایجاد کرده است، اظهار داشت: بخاطر این بیماری هر کسی خود را مجاز به هر کار غلطی می‌داند.

محمود الله‌مرادی با بیان اینکه در تمام شهرهای استان شاهد روزه‌خواری در ملاء عام هستیم، افزود: اعتراض مومنان به روزه‌خواری علنی بالا گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در زمینه کشف حجاب هم وضعیت خوبی در استان نداریم، اضافه کرد: برخی محیط خودرو را مکانی برای کشف حجاب می‌دانند.

الله‌مرادی میدان گاز سنندج را از جمله اماکنی دانست که وضعیت مناسبی از لحاظ رعایت شئونات اسلامی ندارد و گفت: ناجا و صمت در زمینه جلوگیری از فعالیت برخی اماکن عرضه غذا باید با جدیت وارد عمل شوند.

وی به انجام پنج هزار مورد تذکر لسانی از آغاز ماه رمضان در سطح استان اشاره کرد و یادآور شد: در ادارات مشکل کمتری داریم ولی در بطن جامعه شاهد رواج برخی منکرات هستیم که باید با فرهنگسازی به مقابله با آن پرداخت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha