سید وحید سیدحسینی روز سهشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: تولیدات پارسال دفاتر انجمن سینمای جوان در خراسان رضوی ساخت ۲۱ فیلم حرفهای، نیمه حرفهای و فیلم اولی در مجموع با هزینه ۲ میلیارد و ۸۰ میلیون ریال بود.
وی ادامه داد: این در حالی است که دفاتر این انجمن در سال قبل از آن ۱۲ فیلم حرفهای، نیمه حرفهای و فیلم اولی در مجموع با هزینه ۸۷۰ میلیون ریال تولید کردند.
وی گفت: پارسال دفتر مشهد با ساخت ۱۶ فیلم با هزینه یک میلیارد و ۴۷۰ میلیون ریال بیشترین سهم را بین دفاتر دیگر استان در این تولیدات داشت.
سیدحسینی همچنین به حمایت از برگزاری دورههای تخصصی فیلمسازی و تکدرس مشاغل سینمایی توسط دفاتر انجمن سینمای جوانان در خراسان رضوی اشاره کرد و افزود: پارسال دفتر مشهد با برگزاری هشت دوره تکدرس مشاغل سینمایی شامل سه دوره کلاس فیلمنامه نویسی، ۲ دوره کلاس تدوین نرم افزار، ۲ دوره کلاس عکاسی پرتره و یک دوره کلاس عکاسی دیجیتال با جذب ۹۸ هنرجو، همچنین برگزاری دورههای تخصصی آموزش فیلمسازی بلند مدت با جذب ۴۲ هنرجو رتبه سوم کشور و با برگزاری سه دوره رایگان عکاسی و جذب ۹۲ هنرجو رتبه نخست کشور را در بین دفاتر سینمای جوان به دست آورد.
وی ادامه داد: پارسال دفتر نیشابور نیز با برگزاری ۶ دوره تکدرس مشاغل سینمایی و جذب ۵۳ هنرجو و برگزاری ۲ دوره رایگان عکاسی و جذب ۳۵ هنرجو رتبه نهم کشور را در بین دفاتر سینمای جوان کسب کرد.
وی حمایت تجهیزاتی و صدور مجوزهای لازم برای ۱۶۰ فیلم کوتاه هنرجویی و همچنین حضور آنها در جشنوارههای داخلی و خارجی، برگزاری ۲۰ پاتوق فیلم کوتاه و ۱۸ پاتوق فیلمنامه خوانی در دفتر مشهد را از دیگر فعالیتهای انجمن سینمای جوانان خراسان رضوی برشمرد.
استان ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی ۱۸ سالن سینمای فعال و حدود ۱۰ سالن سینمای تعطیل شده دارد.
شهر مشهد دارای پنج مجموعه سینمایی هویزه، آفریقا، قدس، سیمرغ و پیروزی است که همه این سینماها در مجموع ۱۵ سالن نمایش فیلم دارد.
همچنین ۳۲ گروه فعال نمایشی در عرصه تئاتر خراسان رضوی فعال هستند که از این تعداد ۱۸ گروه مربوط به مشهد است. ۲۶ انجمن هنرهای نمایشی نیز در شهرستانهای این استان فعالیت دارد.
نظر شما