۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۴۴
کد خبرنگار: 2331
کد خبر: 83776303
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

 اندونزی خواستار دسترسی برابر کشورهای در حال توسعه به داروی کرونا شد

تهران – ایرنا - منابع خبری گزارش دادند: «جوکو ویدودو» رئیس‌جمهوری اندونزی خواستار دسترسی برابر کشورهای درحال توسعه به دارو برای مداوای کرونا شد.

به گزارش روز سه شنبه خبرگزاری رویترز از جاکارتا، ویدودو گفت: باید برای دسترسی منصفانه و به‌موقع به دارو و واکسن کووید – ۱۹ بجنگیم.

وی افزود: تعهدات تسویه و بازدپرداخت بدهی از طلبکاران رسمی (برای کشورهای در حال توسعه) باید برای تامین اعتبار مدیریت کووید – ۱۹ برنامه ریزی مجدد شود.

رئیس جمهوری اندونزی در اجلاس مجازی بررسی کرونا با حضور ۳۹ تن از مقامات و روسای کشورهای عضو جنبش عدم تعهد شرکت داشت و سخن می گفت.

جنبش عدم تعهد یک بلوک مربوط به دوران جنگ سرد است که در سال ۱۹۶۱ تاسیس شد و خود را غیروابسته به هیچ قدرت بزرگی اعلام کرد.

«رتنو مرسودی» وزیر امور خارجه اندونزی نیز در یک کنفرانس ویدئویی اعلام کرد که کشورهای جنبش عدم تعهد یک نیروی اقدام برای تهیه نیازهای حیاتی پزشکی و انسانی برای کشورهای عضو تشکیل می دهند که سپس به کشورها و سازمان های اهداکننده ارسال می شود.

موارد ابتلا به کووید – ۱۹ در سراسر جهان از مرز سه میلیون نفر گذشته است. تاکنون ۱۱ هزار و ۵۸۷ نفر در اندونزی به این بیماری مبتلا شده و ۸۶۴ نفر فوت کرده اند.

اندونزی چهارمین کشور پرجمعیت جهان و پرجمعیت ترین کشور اسلامی است که پس از سنگاپور بیشترین شمار مبتلایان در جنوب شرقی آسیا را دارد. برخی کارشناسان پزشکی نگران هستند که میزان پایین انجام تست کرونا موجب شده تا میزان مبتلایان در اندونزی از حد واقعی کمتر اعلام شود. تلاش کشور ۲۶۰ میلیون نفری اندونزی برای افزایش تست کرونا به علت کمبود کادر متخصص و مواد و کیت های آزمایشی با مشکل مواجه شده است.

اندونزی در آغاز ماه رمضان تمام مسافرت ها را تا پایان ماه مه ( ۱۱ خرداد ماه) با هدف جلوگیری از گسترش ویروس کرونا ممنوع اعلام کرد. در همین حال، «اورسلا ون درلاین» رئیس کمیسیون اروپا اعلام کرد که رهبران جهان روز دوشنبه به تامین ۸ میلیارد دلار برای مقابله با کرونا متعهد شدند.

ویروس کرونا موسوم به «کووید - ۱۹»  اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.  

  «تدروس آدهانوم» مدیر کل سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه ۲۱ اسفند ماه ۹۸ در کنفرانسی خبری تاکید کرد: اگرچه واژه «همه‌گیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد، اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha