به گزارش رویترز از جاکارتا ، "دونی موناردو" روز دوشنبه در پی جلسه کابینه اندونزی گفت: رئیس جمهوری درخواست کرده که مسئولان سخت تر کار کنند و مردم نیز بیشتر رعایت کنند و تا ماه ژوئن بتوانیم میزان ابتلا به کرونا را در اندونزی کاهش دهیم.
وی با اعلام اینکه میزان انجام تست های کرونا در ماه می به میزان زیادی افزایش خواهد یافت افزود: در ماه ژوییه امیدواریم که زندگی عادی را از سر بگیریم.
موناردو خاطرنشان کرد که منحنی ابتلا در شهر جاکارتا در حال مسطح شدن است که علت این مساله تدابیر گسترده فاصله گذاری اجتماعی و محدودیت تجمعات و حمل و نقل عمومی است. بنا به گزارشها در شهر جاکارتا حدود چهار هزار مورد ابتلا و ۳۷۰ مرگ بر اثر کرونا اتفاق افتاده که بالاترین میزان ابتلا و تلفات در تمام ۳۴ استان اندونزی است.
اندونزی چهارمین کشور پرجمعیت جهان و پرجمعیت ترین کشور اسلامی تاکنون بطور رسمی ۹ هزار و ۹۶ مورد ابتلا به کرونا را گزارش کرده که پس از سنگاپور بیشترین شمار مبتلایان در جنوب شرقی آسیا را دارد. برخی کارشناسان پزشکی نگران هستند که میزان پایین انجام تست کرونا موجب اعلام پایینتر از حد واقعی اعلام شدن میزان مبتلایان در اندونزی شده است. اندونزی همچنین ۷۶۵ مرگ بر اثر کرونا را اعلام کرده که بیشترین تلفات در شرق آسیا پس از کشور چین به شمار می رود. این کشور تا روز دوشنبه بیش از ۵۹ هزار نفر را مورد آزمایش کرونا قرار داده اما این تعداد بسیار پایین تر از سنگاپور است که با داشتن جمعیت ۵.۶ میلیون نفری حدود ۸۳ هزار نفر را آزمایش کرده است. کشور مالزی نیز تا روز یکشنبه این هفته بیش از ۱۳۱ هزار نفر را تست کرده است.
تلاش کشور ۲۶۰ میلیون نفری اندونزی برای افزایش تست کرونا به علت کمبود کادر متخصص و مواد و کیتهای آزمایشی با مشکل مواجه شده است. در این حال رئیس ستاد مبارزه با کرونا اعلام کرد که ۴۷۹ هزار کیت آزمایشی از کره جنوبی و چین وارد شده است.
آریاناندا هاریادی معاون انجمن بیولوژی اندونزی هم گفت که میزان تاثیرگذاری تست های کرونا بستگی به داشتن آزمایشگاههای مجهزتر منطقه ای دارد. وزارت بهداشت اندونزی اعلام کرده که ۴۶ آزمایشگاه در سرتاسر کشور در حال حاضر تست کرونا انجام میدهند.
اندونزی در آغاز ماه رمضان نیز تمام مسافرتها را تا پایان ماه مه ( ۱۱ خرداد ماه) با هدف جلوگیری از گسترش ویروس کرونا ممنوع کرده است.
نظر شما