مهندس محمدعلی مصباحی روز سه شنبه اظهار داشت: از آنجایی که بیشتر ماهی تولید شده در استان قزل آلا بوده و ذائقه مردم استان این نوع گونه را پذیرفته است بنابراین مشکلی در رابطه با فروش آن وجود ندارد.
مدیر امور شیلات سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی گفت: عمده گلایه آبزی پروران به علت بالا بودن نهاده های تولید و تخصیص نیافتن یارانه به آنها مانند سایر بخش ها و نیز پایین بودن قیمت فروش ماهی است.
وی در ادامه گفت: سختگیری در اجرای قوانین مانع توسعه آبزی پروری در این استان است.
مصباحی افزود: تولید کننده هایی که در سال های گذشته اقدام به احداث مزرعه پرورش ماهی کرده اند و برای تمدید پروانه بهداشتی خود به نظام دامپزشکی استان مراجعه می کنند به علت دستورالعمل های جدید دامپزشکی با مشکل تمدید مجوز مواجه می شوند.
وی همچنین افزود: در روند صدور مجوز پرورش ماهی متقاضیانی که درخواست صدور مجوز در حاشیه رودخانه دارند مشکل رعایت حریم قانونی رودخانه است که بر اساس دستور العمل اداره آب منطقه ای حداقل فاصله ۳۰۰ متر است.
شمار مزارع پرورش ماهی گرمابی خراسان شمالی ۹۰ و مزارع سردابی ۹۷ فقره است که هم اکنون ۲۰۰ تولید کننده در حوزه آبزیان و شیلات این استان فعالیت دارند.
شیروان با ۲۶ استخر پرورش ماهیان سردابی و گرمابی و تولید ۳۵ درصد آبزیان استان، رتبه نخست خراسان شمالی در این بخش را دارد.
در استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی ۶ هزار و ۲۵۰ منبع آبی شامل رودخانه، چشمه، قنات و سد وجود دارد.
نظر شما