سید سعید شاهرخی روز شنبه در نشست بررسی طرح های مهم اقتصادی این استان افزود: در حوزه صنعت و معدن بیش از یک هزار و ۱۰۰ واحد تولیدی داریم که تعداد محدودی از آنها نیازمند کمک برای بازگشت به چرخه تولید هستند.
وی با اشاره به اینکه جذب سرمایه گذار خارجی یکی از ۳۰ محور عنوان برنامه های مهم اقتصادی استان است، اظهار داشت: در راستای اجرای شعار سال، ۳۰ بند کلیدی توسط وزارت کشور در حوزه اقتصادی به این استان ابلاغ شده است تا بر اساس آن در بخش های مختلف، جهش و رونق ایجاد شود.
شاهرخی عنوان کرد: در حوزه کشاورزی توجه به بهرهوری در دستور کار است تا از آب و خاک به بهترین شکل استفاده شود.
وی تاکید کرد: تا سال ۱۴۰۰ و پایان برنامه ششم توسعه، باید ۱۰ درصد از مصرف آب کشاورزی را در استان کاهش دهیم، که بر اساس آن اجرای کشتهای گلخانه ای و آبیاری مکانیزه در دستور کار قرار داده شده است.
استاندار همدان تاکید کرد: در اجرای طرح ها و برنامه های جهش تولید از موازی کاری دستگاه های اجرایی جلوگیری میشود.
وی با اشاره به اینکه راهاندازی «پنجره واحد» در جذب سرمایهگذار بسیار اهمیت دارد، ادامه داد: ما باید راه را هموار کنیم تا سرمایهگذار تمام تمرکز خود را روی اجرای طرح بگذارد.
شاهرخی افزود: اعتبارات طرحهای منجر به سرمایه گذاری و مورد تایید کارشناسان و ناظران برنامه بودجه استان، بی درنگ تامین میشود.
وی با بیان اینکه حمایت از تولید و جهش تولید از مهمترین اولویتها در همدان است، ادامه داد: توجه به معیشت مردم نخستین اولویت ما محسوب میشود که راه آن رونق تولید و توجه به بنگاههای اقتصادی است.
استاندار همدان تاکید کرد: در حوزه سرمایه گذاری در سال ۹۸ نزدیک به ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان در همدان سرمایه گذاری شد که یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بیشتر از برنامه ریزی صورت گرفته است.
وی تاکید کرد: تامین مواد غذایی و کالاهای ضروری مردم باید مورد توجه سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قرار گیرد.
شاهرخی ادامه داد: شبکه تهیه، توزیع و نظارت باید در کمیسیون تنظیم بازار به طور جد کار کند و با محتکران و گرانفروشان برخورد شود.
بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته قرار است تا پایان برنامه ششم توسعه، ۱۵ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری و ۶۰ هزار شغل جدید در این استان ایجاد شود.
نظر شما