علیاصغر امانیان روز یکشنبه با بیان این مطلب به خبرنگار ایرنا افزود: بارشهای مناسب و افزایش سطح زیر کشت این گیاه دارویی عامل تولید بیشتر گل محمدی از مجموع ۴۰ هکتار گلزارهای بارور در این شهرستان بوده است.
وی اضافه کرد: از هر ۲۵ کیلوگرم گل محمدی ۵۰ لیتر گلاب تهیه می شود و از مهمترین استفاده های این گل فرآوری و عرق گیری آن است و غنچه و گلبرگهای خشک شده این گل نیز به عنوان دمنوشی پر طرفدار است.
مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: داورزن با کشت گیاهانی همچون فلفل، شیربادیون، مرزه، شوید، خاکشیر، کنجد، زیره سبز، آویشن، رازیانه، گل گاوزبان، نعنای فلفلی، گل محمدی، شیرین بیان و خارشتر یکی از قطبهای تولید گیاهان دارویی در خراسان رضوی محسوب میشود.
سطح زیر کشت محصولات کشاورزی داورزن ۲۰ هزار هکتار شامل ۱۷ هزار هکتار کشتزار و سه هزار هکتار باغ است.
چهار هزار و ۷۵۰ بهرهبردار در حوزه کشاورزی، باغداری و دامپروری داورزن فعال هستند و شغل ۸۵ درصد جمعیت این شهرستان کشاورزی و دامداری است.
مرکز شهرستان ۲۱ هزار نفری داورزن در فاصله ۳۱۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.
سبزوار- ایرنا- مدیرجهاد کشاورزی داورزن گفت: با پایان فصل برداشت گل محمدی، ۱۲۰ تن محصول از گلستان های این شهرستان برداشت شد که این میزان دو برابر بیشتر از سال گذشته است.
نظر شما