احمد ریواده روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این بستهها اغلب از نیمه شعبان، به وسیله هلال احمر، کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، شهرداری مشهد، آستان قدس رضوی و موسسات خیریه مشهد تهیه و بین نیازمندان توزیع شده است.
وی ادامه داد: مددجویان زیرپوشش کمیته امداد و بهزیستی، آسیب دیدگان و بیماران مبتلا به کرونا، کارگران سرگذر و کارگران بیکار شده ناشی از شیوع کرونا از این بستهها که ارزش هر یک حدود سه میلیون ریال است بهرهمند شدهاند.
وی گفت: براساس مصوبه ستاد استانی پیشگیری و مقابله با شیوع ویروس کرونا به منظور افزایش همافزایی و هماهنگی و جلوگیری از اقدامات موازی مقرر شد توزیع بستههای کمک معیشتی توسط هر دستگاه در سامانه "سخا" زیر نظر کمیته امداد امام خمینی (ره) ثبت شود لذا آمار دقیق نهادها و میزان کمک هر دستگاه به تفکیک در اختیار کمیته امداد استان است.
ریواده افزود: علاوه بر بستههای کمک معیشتی، اتاق اصنف مشهد، هیاتهای مذهبی، اتحادیههای صنفی، بازاریان و سایر اقشار مردمی که در ماه مبارک رمضان اقدام به تهیه و توزیع غذای نذری میکردند امسال نیز بدون برگزاری مراسم، بستههای غذایی خود را در اختیار نیازمندان قرار دادهاند.
وی ادامه داد: در مجموع ۹۰ درصد بستههای معیشتی به خانوادههای ساکن مناطق حاشیهای و کم برخوردار مشهد تعلق گرفته است.
شهرستان مشهد با ۳.۵ میلیون نفر جمعیت و ۹ هزار و ۸۱ کیلومتر مربع مساحت شامل سه بخش مرکزی، احمد آباد و رضویه، ۱۱ دهستان و ۳۵۷ روستاست و کلانشهر مشهد هم با ۳۵۰ کیلومتر مربع مساحت در بخش مرکزی این شهرستان قرار دارد.
جمعیت مناطق حاشیه نشین مشهد شامل بافت شهری کم برخوردار و متراکم و روستاهای چسبیده به این کلانشهر بالغ بر یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است.
نظر شما