«یورو اکتیو» فرانسوی - شبکه رسانههای اروپایی (موسسه مستقل) متخصص در انتشار مقالههای مربوط به اروپا - روز سه شنبه نوشت: به گفته این سه کشور، اتحادیه اروپا به حداقل درآمد مشترکی نیاز دارد که نباید محدود به سطح فقر محاسبه شده براساس درآمد متوسط اروپا که به صورت یک چارچوب الزام آور قانونی که متناسب با سطح و سبک زندگی هر کشوری توزیع شود.
بنابر پیشنهادی که مشترکا" به امضای «نانزیا کاتالفو» (Nunzia Catalfo) وزیر کار و سیاست اجتماعی ایتالیا، «پابلو ایگلزیاس» (Pablo Iglesias) معاون رئیس جمهوری و وزیر حقوق اجتماعی و اقدام ۲۰۳۰ اسپانیا و «آنا مندز گودینو» (Ana Mendes Godinho) وزیر کار، همبستگی و تامین اجتماعی پرتغال رسیده، این امر به تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا کمک میکند تا حداقل درآمد کافی متناسب با استاندارد زندگی هر کشور را ایجاد کنند.
به نوشته خبرگزاری «لوزا» (LUSA) پرتغال، وزیران سه کشور اروپایی در این مقاله مشترک تاکید کردند: عواقب بحران کرونا در زمان حاضر احساس میشود، بخش اشتغال به شدت تحت تاثیر قرار گرفته و تمام شهروندان بویژه گروههای آسیب پذیر را به خطر میاندازد.
وزیران این سه کشور میگویند: ما باید مطمئن شویم که همه، نیازهای اساسی خود را تامین میکنند، بنابراین برای مبارزه با فقر و محرومیت اجتماعی از نگاه بلندپروازانه و یکپارچه نیازمند یک سیستم حداقل درآمد مشترک هستیم.
وزرا افزودند: اروپا باید برای همبستگی متحد شود و یک پاسخ هماهنگ اروپایی برای پیشگیری از بروز بحران اقتصادی و اجتماعی جدید همانند بحرانی که پس از ۲۰۰۸ میلادی تجربه کردیم، ضروری است.
یورو اکتیو همچنین نوشت: دولت ایتالیا در نظر دارد از روز ۱۸ ماه می (۲۹ اردیبهشت) در مناطق مشخصی فعالیت خود را از سر بگیرد.
«فرانچسکو بوچا» وزیر امور منطقهای ایتالیا گفت نیاز است تا با مناطق بحث و گفت و گو شود که آیا آنها با توجه به همه گیر شدن در حال گسترش، میتوانند فعالیت های خود را از سر بگیرند. در همین حال برای نخستین بار در دو ماه گذشته میزان ابتلای روزانه در ایتالیا به زیر یک هزار نفر کاهش یافت.
«پدرو سانچز» نخست وزیر اسپانیا هم گفته «ویروس هنوز وجود دارد و پنهان است.» او روز دوشنبه که کشورش از قرنطینه خارج شد، در یک کنفرانس مطبوعاتی از مردم خواست برای مقابله با شیوع کرونا محتاطانه عمل کنند. ویروس هنوز ناپدید نشده است.
اسپانیا و ایتالیا از جمله کشورهایی هستند که بیشترین تاثیر ناشی از بیماری همه گیر کووید ۱۹ را در اروپا داشته اند. طبق کمیسیون اروپا، اقتصاد این دو کشور پیش بینی میشود به دلیل بحران ویروس کرونا ۵.۹ و ۴.۹ درصد سقوط کند.
اسپانیا با ۲۶۸ هزار و ۱۴۳ نفر مبتلا و ۲۶ هزار و ۷۴۴ فوتی ناشی از کرونا پس از آمریکا با ثبت یک میلیون و ۳۸۵ هزار و ۸۳۴ نفر مبتلا و ۸۱ هزار و ۷۹۵ فوتی دومین کشور جهان با بیشترین تاثیر از این بیماری همه گیر است.
ایتالیا نیز با ۲۱۹ هزار و ۸۱۴ مبتلا و ۳۰ هزار و ۷۳۹ فوتی در رده کشورهای با بیشترین میزان درگیری با ویروس کرونا قرار دارد.
در پرتغال نیز از ابتدای شیوع تاکنون، ۲۷ هزار و ۶۷۹ نفر به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و در این مدت یک هزار و ۱۴۴ نفر بر اثر ابتلا به کووید – ۱۹ جان خود را از دست داده اند.
نظر شما