محمد صادق بصیری روز سه شنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان افزود: مواد مخدر معضل سنگینی برای کشور و استان کرمان است و پیشگیری مهم ترین عامل در راستای کنترل و مبارزه با این معضل است.
وی تصریح کرد: فعالیت های صورت گرفته در زمینه مبارزه با مواد مخدر باید اطلاع رسانی شود. زیرا گاهی اوقات به دلیل ناآگاهی مردم از خدمات ارائه شده، برخی مراجعان ما را متهم به بی اطلاعی از وضعیت حاشیه شهرها می کنند در حالی که اقدامات زیادی از جمله فعالیت دفاتر تسهیلگری صورت گرفته است.
برنامه های پیشگیری از مواد مخدر از یک فرماندهی مدیریت شود
مدیرکل بهزیستی استان کرمان گفت: در بحث پیشگیری مبارزه با مواد مخدر کارهای متفرقه زیادی انجام می شود اما نتیجه مورد نظر از این پراکندگی حاصل نمی پذیرد و خروجی های کار نشان می دهد پیشگیریها موفق نبوده و زیرساخت کار درست نشده است.
محسن صادق زاده با بیان اینکه باید همراهی و همنواختی کار را در امر پیشگیری بالا ببریم افزود: برنامههای سال جاری را باید از یک جا فرماندهی و مدیریت کنیم و همه دستگاه ها در همین راستا و با یک برنامه، کار را در حوزه پیشگیری از مواد مخدر پیش ببرند.
وی تاکید کرد: در بحث ارائه آموزش و کار فرهنگی در محیط های خانواده، سال گذشته در استان، ۲۵ درصد رشد، در مدارس ۲ درصد و در مهدکودک چهار درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است.
مدیرکل بهزیستی استان کرمان ادامه داد: طرح یاری گران با همکاری آموزش و پرورش به خانواده دارای افراد معتاد اجرا می شود و این طرح در ۷۵۲ مدرسه در سال گذشته اجرا و ۸۳۷ کارگاه نیز برگزار شده است.
وی با بیان اینکه ورود ما به محیط های نظامی توسعه زیادی پیدا کرده است تصریح کرد: پیشگیری از مواد مخدر هزینه بر و زمان بر است و تعامل و همکاری همه دستگاهها را می طلبد و البته هزینه در این بخش سرمایه گذاری است و باید این مسئله همچنان مورد توجه باشد.
نظر شما