۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۵۳
کد خبرنگار: 2971
کد خبر: 83786094
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

انتقاد روسیه از مواضع تندروهای آمریکایی درباره تمدید تحریم تسلیحاتی ایران

مسکو- ایرنا- نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین، از مواضع تندروهای آمریکا درباره تمدید تحریم تسلیحاتی ایران انتقاد کرد.

«میخاییل اولیانوف» روز چهارشنبه در توییتی با کنایه درباره مواضع آمریکا در تحریم تسلیحاتی ایران نوشت: آیا می‌دانید چرا روسیه از معامله هسته‌ای ایران (برجام) حمایت می‌کند؟ زیرا که روسیه در ماه اکتبر اجازه برای کسب درآمد از ارسال تسلیحات به ایران به دست می‌آورد؛ این یک شوخی نیست کرکس‌ها (تندروها) در واشنگتن این گونه فکر می‌کنند.

نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین نوشت: بیچاره آمریکا که چنین کارشناسانی می‌توانند بر سیاست خارجی این کشور تاثیر بگذارند.    

به گزارش ایرنا، وزیر امور خارجه آمریکا به تازگی برخلاف اظهارات گذشته خود، برگرفته از توطئه‌پردازان اندیشکده تروریستی و صهیونیستی بنیاد دفاع از دموکراسی مدعی شد آمریکا مشارکت‌کننده قطعنامه ۲۲۳۱ است و بر اساس بند ۱۱ آن می‌تواند خواستار تمدید ممنوعیت تسلیحاتی ایران شود.
روسیه، چین، برخی کشورهای اروپایی و ایران تاکید کرده‌اند این یک برداشت نادرست از قطعنامه است و آمریکا در هجدهم اردیبهشت سال ۱۳۹۸ به صراحت اعلام کرد به مشارکت خود در برجام خاتمه داده است.

اولیانوف به تازگی در توییتی نوشت: تحویل تانک، نفربر زرهی، توپخانه، هواپیما، بالگرد، ناو جنگی و موشک به ایران منع نشده است اما باید با موافقت شورای امنیت سازمان ملل صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: تاریخ محدودیت ارسال تسلیحات به ایران در هفت رده روز ۱۸ ماه اکتبر (۲۷ مهر سال ۹۹) بسر می‌رسد.

دیپلمات روس افزود: آمریکا با تمام قوا سعی می‌کند این تحریم را تمدید کند هرچند که برای بازرسی مفاد مربوطه برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت هیچ دلیلی وجود ندارد.انتظار می‌رود در این رابطه بحث‌های داغی در شورای امنیت سازمان ملل برگزار شود.  

اولیانوف تصریح کرد: تحریم تسلیحاتی در مورد ایران بار دیگر در جایگاه قابل توجهی در دستور کار جامعه جهانی قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: در واقع تحریم تسلیحاتی در مورد ایران سال ۲۰۱۵ لغو شده است از آن زمان تحویل تانک، نفربر زرهی، توپخانه، هواپیما، بالگرد، ناو جنگی و موشک به ایران منع نشده اما باید با موافقت شورای امنیت سازمان ملل صورت گیرد.  

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha