«جرمی کوربین» برای اولین بار پس از واگذاری سکان حزب کارگر، از فشار رسانههای جریان اصلی در انگلیس سخن گفت، که تصویر او و حزب کارگر را در پنج سال گذشته تا حدی خبیث و شیطانی معرفی کردند که گاهی خود هم از زندگی در خیابان فردی با مشخصات خودش منصرف میشد.
کوربین در گفتوگویی، این شیوه خبر پراکنی را ترفندی بیرحمانه برای خلع قدرت و بدنام کردن افراد توصیف کرد و توضیح داد که چطور دولت برنامههای حزب او را با کمک رسانهها سرقت و بهنام خود اجرا کرد.
وی افزود؛ تمام انتقادهایی که دولت در انتخابات سراسری آذرماه سال گذشته به برنامههای اقتصادی حزب او نسب داد برای آن بود که مردم همچنان در فقر زندگی کنند، قدرت را دست نگیرند و بپذیرند که حاکمیت دست ثروتمندان است.
این سیاستمدار انگلیسی با بیان این مطالب نتیجه گرفت: ما قطعا در این کشور به رسانه آزاد نیاز داریم. رسانهای که مسئول و مسئولیت پذیر باشد. ما همچنین به تنوع و گوناگونی رسانه نیز نیاز داریم که در این کشور وجود ندارد.
وی تصریح کرد که رسانههای جریان اصلی توسط تعداد معدودی سرمایهدار مدیریت میشود که صرفا اهداف خود را دنبال میکنند.
کوربین در بخش دیگری از این گفتوگو با اشاره به اهمیت نقش مهاجران در پیشرفت اقتصاد انگلیس، برخی از رسانههای این کشور را به دلیل انتشار گزارشهای بیگانههراسانه به باد انتقاد گرفت و تاکید کرد که لفاظیها علیه مهاجران را کنار بگذارند.
وی در همین پیوند عنوان کرد که شیوع ویروس کرونا باعث تقویت ارزشهایی چون انسجام و همگرایی اجتماعی شده که حزب او در جریان انتخابات آذرماه گذشته تبلیغ میکرد.
جرمی کوربین اواسط فروردین گذشته پس از پنج سال، هدایت دومین حزب بزرگ سیاسی انگلیس را به جانشین خود «کییر استارمر» واگذار کرد.
او که پیشتر عضو گروه پارلمانی فراحزبی انگلیس و ایران بود و از عقاید ضد صهیونیستی برخوردار است در تمام مدت پنج سال گذشته به دلیل تبلیغات گسترده لابی رژیم اشغالگر قدس موفق به پیروزی در انتخابات آذر ماه سال گذشته نشد.
تحقیقات کارشناسان درباره محتوای رسانههای انگلیس در یک ماه مانده به انتخابات سراسری آذر ماه سال گذشته نشان میدهد که حجم زیادی از مطالب رسانههای این کشور به نفع حزب بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس و علیه حزب جرمی کوربین بوده است.
«مارک کورتیس» تاریخشناس و روزنامه نگار آزاد انگلیسی در این باره آمار جالب توجهی را استخراج کرده و میگوید دولت محافظه کار در نزدیک به چهار سال گذشته حجم قابل توجهی تجهیزات جنگی به عربستان سعودی فروخته و در جنایتهای جنگی یمن همدست بوده است. او با بیان اینکه حزب محافظه کار به کشتار مردم یمن کمک کرده، این پرسش را مطرح می کند که چرا این موضوع در اخبار انتخابات منعکس نمی شود؟
بر اساس تحقیقات این روزنامه نگار انگلیسی، تنها ۲ مقاله در رسانههای مکتوب انگلیس درباره همدستی حزب جانسون در جنایتهای جنگی یمن منتشر و در عوض ۳۹۹ مطلب درباره اتهام یهودستیزی جرمی کوربین گزارش شد.
به گفته کورتیس در این مدت ۵۱ یادداشت با کلیدواژه «حزب محافظه کار و اسلام هراسی» منتشر، در حالی ۴۲۸ مطلب دیگر با کلید واژه «حزب کارگر و یهودستیزی» گزارش شده است.
وی این اقدام را یک «عملیات گسترده اطلاعاتی» از سوی دستگاه رسانهای انگلیس توصیف کرد.
نظر شما