حسین مصلینژاد روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: فعالیت آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای که بیشتر آنها خصوصی هستند از اسفند سال گذشته بدلیل شیوع بیماری کرونا بهعنوان مراکز پُرخطر متوقف شد.
وی اضافه کرد: در این مدت، بخشی از آموزشها در قالب مجازی ارائه شد ولی بخش دیگر بهلحاظ ماهیت آنها نیازمند آموزشهای عملی و حضوری است.
رییس موسسات کارآموزی آزاد و مشارکتهای مردمی ادارهکل فنی و حرفهای اصفهان گفت: برغم ابلاغ شیوهنامه فاصلهگذاری در عرصه آموزشهای مهارتی توسط رییس سازمان فنی و حرفهای کشور، تا این لحظه ستاد استانی مقابله با کرونا پاسخ و مجوز شراوع فعالیت این مراکز را نداده است.
وی ادامه داد: این در حالیست که ضرورت آموزش و پرورش نیروی انسانی ماهر برای رفع بیکاری در جامعه همیشه مورد تاکید بوده است.
مصلینژاد افزود: جمعی از هنرجویان از بحث مهارتآموزی برای تکمیل مهارتهای درسی خود استفاده میکنند، تعدادی دیگر، جوانان جویای کار هستند که با فراگیری یک مهارت، امکان اشتغال آنها میسر میشود و عدهای دیگر برای ارتقای شغلی خود آموزشهایی را فرا میگیرند که با تعطیلی آموزشگاهها از این فرصت محروم شدهاند.
وی به خسارت هفت میلیارد تومانی آموزشگاههای آزاد در تعطیلی سه ماهه اخیر ناشی از شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: بیشتر ساختمانهای این مراکز، اجارهای است و توقف فعالیت آنها موجب تحمیل پرداخت اجارهبها، حقوق مدیر و مربیان شده است.
وی با اشاره به نامشخص بودن زمان این بیماری و کشف واکسن آن از مسوولان استان خواست تا اجازه بازگشایی این آموزشگاهها را صادر و از بیکار شدن و مشکلات عدیده برای این اقشار جلوگیری کنند.
مصلینژاد یادآور شد: تمام آموزشگاههای استان آمادگی دارند تا با رعایت فاصلهگذاری و مفاد پروتکلهای بهداشتی و همچنین زمانبندی مشخص و با تعداد کمتر، به فعالیت دوباره بپردازند.
بر اساس آخرین آمار، اکنون یکهزار و ۲۵۰ آموزشگاه فنی و حرفهای فعال در استان وجود دارد که سال گذشته دستکم ۷۵ هزار نفر در ۴۵ رشته و ۸۰۰ حرفه در آنها آموزش دیدند.
نظر شما