به گزارش روز دوشنبه ایرنا از اداره کل امور عشایر چهارمحال و بختیاری، یحیی حسینپور اظهار داشت: در این تفاهمنامه همکاری مشترک اداره کل امور عشایر و فنی و حرفهای استان، در مرحله نخست ۱۵۵ هزار ساعت آموزش برای جمعیت عشایر کوچرو استان توسط مربیان مجرب ارائه خواهد شد.
به گفته وی، آموزش عشایر براساس نیازسنجی برای تعیین نیازهای آموزشی و اولویتبندی این نیازها به منظور هدفمند کردن آموزش مهارتی و بهرمندی هرچه بیشتر آنان از فرصتهای آموزش فنی و حرفهای، برنامهریزی و اجرا خواهد شد.
مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: آموزشهای فنی و حرفهای برای متقاضیان شغل و یا ارتقای شغل به ویژه کارآفرینی در مناطق روستایی و عشایری، در بخشهای کشاورزی، صنایع دستی و گردشگری با اولویت استفاده از خدمات نوین و مشارکت در فعالیتها و بهبود تولیدات را در پی خواهد داشت.
حسینپور تاکید کرد: امسال با برنامهریزی انجام شده، برند پاک و ارگانیک محصولات تولیدی عشایر نیز در حوزه فرآوردههای گوشتی اخذ خواهد شد.
وی اظهار داشت: در این راستا گوشت تولیدی دام عشایر به صورت برند خاص و در قالب محصولات سالم، پاک و ارگانیک به بازار عرضه خواهد شد، که این مهم مستلزم مهارت آموزی حرفهای است.
به گفته وی، حدود ۲۰ درصد از گوشت قرمز این استان توسط عشایر در زمان استقرار در مناطق ییلاقی تولید میشود.
وی، به بافت منطقه عشایرنشین استان که موقعیت مناسبی را برای تولید محصولات ارگانیک فراهم کرده اشاره کرد و گفت: با برندسازی محصولات تولیدی عشایر استان در کنار بهبود معیشت عشایر، زمینه رقابت در بازارهای داخلی و خارجی به دلیل پاک و ارگانیک بودن از سایر تولیدات فراهم خواهد شد.
به گفته وی، عشایر چهارمحال و بختیاری با داشتن یک میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام سبک ، بیش از ۶۰ درصد تولیدات دامی استان را تامین میکنند.
به گزارش ایرنا،استان چهارمحال و بختیاری با ۱۲۶ هزارنفر جمعیت عشایری به همراه یک میلیون و ۶۰۰ هزار راس دام سبک درون کوچ و برون کوچ، دومین استان عشایری کشور بعد از استان فارس است.
نظر شما