سرهنگ محمد باقر سلگی روز پنجشنبه در تشریح این خبر بیان کرد: در این شگرد، سارقان سوژه های خود را بیشتر از بین افراد میانسال و سالخورده انتخاب کرده سپس با ظاهری آراسته و موجه به در خانه این افراد مراجعه می کنند.
وی افزود: آنها با عنوان اینکه در حال جمع آوری کمک برای فقرا هستند و اقلامی نیز جمع آوری کرده و دوست ندارند هویت آنها شناسایی شود از فرد می خواهند نسبت به توزیع این اقلام حمایتی با آنها همکاری داشته باشد.
فرمانده انتظامی ملایر اضافه کرد: سارقان با نشان دادن مقادیری وجه نقد جعلی و لباس هایی در داخل یک پلاستیک مشکی رنگ و یا وسیله ای مشابه، اعتماد صاحب منزل را جلب میکنند.
سرهنگ سلگی گفت: سپس فرد کلاهبردار با ترفندهای خاص نسبت به گرفتن طلا و لوازم با ارزش صاحب منزل با هدف آگاهی از مدل، نقش و طرح آن اقدام کرده و در پایان این لوازم را در داخل کیسه حمایتی قرار داده و به صاحب منزل بازمی گرداند.
وی ادامه داد: فرد متخلف محل را ترک کرده و صاحب منزل پس از گذشت دقایقی به منظور توزیع این اقلام حمایتی و نقدی و نگاه به محتویات داخل پلاستیک متوجه می شود که به جز وجهی جعلی و چند لباس کهنه، اثری از طلا و یا لوازم با ارزشش که آن را برای لحظه ای نگاه کردن به فرد کلاهبردار داده بود، نیست.
فرمانده انتظامی ملایر توضیح داد: فرد کلاهبردار با تعبیه فضائی مجزا و به طور کامل مخفی در فضای پلاستیک اقلام اهدائی دروغین، طلاهای گرفته شده را به این قسمت از پلاستیک انداخته که در اختیار خودش است.
سلگی گفت: سارقان با یک دستگاه خودروی سواری در حال اجرای نقشه های مجرمانه خود هستند و پلیس دستگیری آنها را در دستور کار خود قرار داده است.
وی از شهروندان خواست مراقب موارد مشکوک این طیف از کلاهبرداران باشند و به افراد ناشناسی که در پوشش کمک به فقرا به در منازل مرا جعه می کنند اعتماد نکنند.
نظر شما