به گزارش بعد از ظهر شنبه دانشگاه علامه طباطبائی، حسین سلیمی در مراسم رونمایی از کارگروه علمی بررسی آسیبهای پساکرونا اظهار داشت: در دانشگاه علامه دو پایه علمی قرار داده شده است که هماکنون شاهد نتیجه آن یعنی تشکیل کارگروه علمی بررسی آسیبهای کرونا هستیم.
وی افزود: کانون بسیج اساتید دانشگاه علامه طباطبایی چند سالی میشود که تشکیل شده است و اساتید حضوری فعال در آن دارند، یک چهارم اساتید این دانشگاه در کانون بسیج اساتید عضو هستند و در مباحث علمی، فرهنگی و مسائل روز کشور این کانون شرکت میکنند.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه این دانشگاه ورود جدی به علم نافع و دانشگاه حل مسئله داشته است، گفت: اساتید دانشگاه علامه طباطبایی به مسائل علمی روی آوردهاند که با کارهای متعارف و مرسوم دانشگاه متفاوت است، اساتید فقط به ارائه تدریس نمیپردازند، بلکه به موضوعهای پژوهشی و مسئلهمحور تمرکز خوبی دارند.
سلیمی گفت: امروز در دانشگاه علامه طباطبایی خوشههای معرفتی برای حوزههای اجرایی شکل گرفته و راهحلهای خوبی برای مشکلات کشور به دستگاههای اجرایی داده شده است؛ اساتید این دانشگاه درباره حل مسئله کرونا ۱۴ پروژه جدی پژوهشی را ارائه کردهاند و به دنبال حل علمی این ویروس هستند.
وی ادامه داد: بسیج اساتید کشور وارد حل علمی برای مشکل جدی حاضر کشور شدهاند و میتوانند ورود جدی در زمینه حوزههای کاربردی و علوم اجتماعی برای حل مشکلات بنیادین کشور داشته باشند.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی خاطرنشان کرد: سخن بسیج اساتید توسط مسئولان اجرایی کشور خریدار دارد و امیدواریم بتوانیم تولیدات خوبی در این عرصه داشته باشیم و به مسئولان برای حل مشکلات کشور، راهکار ارائه دهیم؛ دانشگاه علامه طباطبایی آمادگی کامل دارد که برای حل مسئله کرونا راه حل ارائه دهد و از همه اساتید میخواهیم که در این زمینه به این دانشگاه کمک کنند.
شناسایی ۵۰ تهدید در کارگروه علمی آسیبهای پساکرونا
همچنین در ادامه مسئول کارگروه علمی بررسی آسیبهای پساکرونا گفت: ۲۰ موضوع و ۲۹ عنوان کتاب در دست تالیف در نظر گرفته شده است.
کامران شیوندی اظهار داشت: در سه ماه گذشته که کرونا پدید آمد، با تدبیر رئیس سازمان بسیج اساتید کشور، ۲۳ دانشگاه کشور و ۱۵ استان در حل مسئله کرونا با ما همکاری میکنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی افزود: در این چند ماه ۴۰ فرصت در پنج گروه شناسایی شده است، همچنین ۵۰ تهدید در ذیل ۶ عنوان احصا شده است. در کمیته روانشناسی، فرهنگی و اجتماعی، خانواده و... ذیل این کارگروه علمی کارهای خوبی صورت میگیرد.
مسوول کارگروه علمی بررسی آسیبهای پساکرونا تصریح کرد: ۲۰ موضوع و ۲۹ عنوان کتاب در دست تالیف در نظر گرفته شده است. از نیروهای مسلح میخواهیم که یکچهارم طرحهای پژوهشی کارگروه علمی بررسی آسیبهای پساکرونا را حمایت کنند.
شیوندی گفت: اساتید روانشناسی کارگروه علمی بررسی آسیبهای پساکرونا، به این نتبجه رسیدهاند که سازمان بهداشت جهانی، عنوانی را که به اسم فاصلهگذاری اجتماعی گفتهاند، درست نیست و درخواست کردهایم که به فاصله فیزیکی تغییر یابد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از تهدیدهای کرونا، آسیب زدن به بازار است و باید فکر جدی برای این مسئله کرد. تعداد قابل توجهی از بازاریان از کرونا آسیب دیدهاند و میتوان برای مقابله کرونا راهحلهای علمی خوبی ارائه کرد.
رونمایی از کارگروه علمی بررسی آسیبهای پساکرونا با حضور سردار ابوالفضل شکارچی معاون فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح و مجتبی زارعی رئیس سازمان بسیج اساتید در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
نظر شما