۱۷ مرکز آموزش تخصصی فنی و حرفه‌ای در چهارمحال و بختیاری دایر می‌شود

شهرکرد- ایرنا- مدیرکل فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: ایجاد ۱۷ مرکز آموزش تخصصی در هشت شهرستان استان در راستای تسهیل در تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید هدفگذاری شده است.

قهرمان آماره روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: مهمترین و اصلی‌ترین برنامه این سازمان در سال جهش تولید، نیازسنجی قشر جوان و تخصصی کردن آموزش‌ها متناسب با این نیازها است.

وی ادامه داد: در همین راستا با ظرفیت‌سنجی هر یک از شهرستان‌های استان و ایجاد مراکز تخصصی آموزش برای شکوفایی این ظرفیت‌ها و مهارت‌آفرینی جوانان علاقمند،امسال ۱۷ مرکز تخصصی در شهرستان‌های سامان، شهرکرد، اردل، بروجن، کیار، کوهرنگ، لردگان و فارسان راه‌اندازی می‌شود.

آماره، با بیان اینکه از این تعداد طرح، ۱۴ طرح در قالب طرح‌های ملی و سه طرح در قالب طرح استانی در دست اقدام است، اظهار داشت: روند اجرای این طرح‌ها پس از بررسی کامل در شورای مهارت استان در بین دستگاه‌های اجرایی تقسیم وظایف می‌شود تا از هرگونه موازی‌کاری در این راستا جلوگیری شود.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در شهرستان سامان راه‌اندازی سه طرح مرکز تخصصی بادام، مرکز گردشگری و بوم‌گردی و شهر نمای ایران در حوزه نمای ساختمان و بنا در دست اقدام است.

آماره، با اشاره به ایجاد مرکز تخصصی جوش ایران در شهر هفشجان، تصریح کرد: در همین راستا چندین طرح آموزشی تخصصی پیرامون صنعت جوش در شهر هفشجان در دست پیگیری است که از جمله می‌توان به مرکز تربیت مربی جوش ایران، موزه ملی جوش ایران و مرکز اجرای آزمون‌های المپیاد ملی و مهارت کشور اشاره کرد.

وی خاطر نشان کرد: شهر سورشجان نیز به عنوان مرکز تخصصی گیاهان دارویی استان  و شهرکرد به عنوان مرکز نمد ایران انتخاب شده است که ارائه آموزش‌های تخصصی در این حوزه‌ها شکل می‌گیرد.

آماره، با اشاره به ظرفیت نسبی این استان در تولید ماهیان سردآبی افزود: این مزیت به ویژه در شهرستان اردل سبب شد تا طرح مرکز تخصصی آبزیان به شهر اردل اختصاص پیدا کند.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری خاطر نشان کرد: ایجاد مرکز تخصصی گز در بروجن، مرکز تخصصی فراوری محصولات باغی و کشاورزی در شهرستان کیار، مرکز پرورش زنبور عسل در کوهرنگ، مرکز تخصصی لباس‌های محلی در شهرستان لردگان و طرح هر قطب روستایی با یک مهارت در شهرستان فارسان از دیگر طرح‌های آموزش تخصصی در استان برای سالجاری به شمار می‌رود.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی افزون بر ۹۷۹ هزار نفر است.

این استان دارای ظرفیت‌های قابل توجهی در بخش کشاورزی، گردشگری و صنعت است که می‌طلبد با ارائه آموزش‌های تخصصی به جوانان و ایجاد مهارت‌آفرینی، زمینه شکوفایی این ظرفیت‌ها و رونق تولید و اشتغال را در این استان فراهم کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha