فرانک کبیری روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: ۲۰ میلیارد ریال از این میزان برای احداث یک مرکز تخصصی در مرکز استان پیشبینی شده است.
وی با اشاره به اینکه مجوز لازم برای راهاندازی مرکز تخصصی نمد و گردشگری در مرکز استان از سازمان فنی و حرفهای استان دریافت شده است، افزود: تمام مراحل احداث از جمله نقشه اجرایی و برآورد قیمت انجام شده است.
به گفته وی، هماکنون مرکز جوش هفشجان فعال است و طرح توجیهی برای فعال کردن مراکز تخصصی گیاهان دارویی سورشجان، ماهیان سردآبی اردل، مرکز لباس بختیاری در لردگان، گز بلداجی بروجن، مرکز تخصصی بادام و نماکاری سامان به سازمان فنی و حرفهای ارسال شده است و در صورت موافقت و صدور مجوز اعتبارات لازم برای راه اندازی این مراکز پیشبینی خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه تعدادی از مراکز فنی و حرفهای به خصوص ساختمان آموزش و ساختمان ادارای در مرکز استان فرسوده است، افزود: تعدادی از مراکز فنی و حرفهای استان از سال ۶۳ احداث شدند و تعمیر و بهسازی ساختمانهای فرسوده و توسعه زیرساختها و احداث یک مرکز تخصصی در مرکز استان در اولویت قرار دارد.
وی افزود: در راستای تجهیز و بهسازی سیسم گرمایشی مرکز آموزش فنی و حرفهای فارسان بیش از ۴۰۰میلیون ریال اعتبار هزینه شده و بهسازی سیستم گرمایشی مرکز اردل نیز در دست اجراست.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای چهارمحال و بختیاری به فرسوده بودن کابلهای برق در ساختمان های فنی و حرفهای اشاره کرد و گفت: بهسازی و احداث ساختمان جدید مراکز آموزشی فنی و حرفهای و مرکز تخصصی فنی و حرفهای در ارائه آموزش مطلوب و جذب مخاطب و دستیابی به جهش تولید موثر خواهد بود.
به گزارش ایرنا،۱۸ مرکز دولتی فنی و حرفهای در استان چهارمحال و بختیاری فعال است.
نظر شما