حمیدرضا محمدحسینی روز سهشنبه در تشریح عملکرد کالاهای یخچالی در ۲ ماهه نخست امسال افزود: با برنامه ریزیهای انجام شده امکان افزایش ظرفیت صادرات کالاهای یخچالی در ماههای آینده تا چند برابر دیگر نیز دور از انتظار نیست.
وی بیان داشت: کالاهایی همچون پیاز، سیب زمینی، فلفل سبز و انواع میوهها از محصولات زراعی و باغی هستند که با استفاده از کانتینرهای مخصوص موادیخچالی حمل میشوند.
مدیر بنادر شرق هرمزگان تصریح کرد: این کالاها به طور معمولی در درجه حرارت ( ۲- تا ۱۳+ درجه) سانتیگراد نگهداری میشوند.
محمدحسینی، محفوظ ماندن کالا، کاهش زمان عملیات بندری و استفاده بهینه از فضای عرشه را از مهمترین مزایای حمل کانتینری برشمرد که این خود عامل مهمی در جلب رضایت صاحبان کالابه شمار میآید.
تخلیه وبارگیری بیش از ۱۵هزار تی.ای.یو کانتینر در بندر شهید باهنر
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر یادآورشد: در۲ ماهه نخست سالجاری ۱۵ هزار و ۷۰۰ تی.ای.یو کانتیتر در این بندر تخلیه وبارگیری شده است.
محمدحسینی خاطرنشان کرد: باتوجه به ظرفیت ۶۰ هزار تی.ای.یو کانتینر در بندر شهید باهنر، این مقدار تا پایان سال جاری رشد صعودی چشمگیری نسبت به سال گذشته خواهد داشت.
وی بیان داشت: از ابتدای فروردین تا پایان اردیبهشت سالجاری میزان ۱۸۰ هزار تن کالای غیرنفتی در بندرشهید باهنر تخلیه وبارگیری شده که بیشتر شامل میوه و تره بار، لبنیات و موادپروتئینی بوده که به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر شده است.
بندرشهید باهنر با ظرفیت سالانه ۲ و نیم میلیون تن کالا، امکان پهلوگیری کشتیهای با ظرفیت ۴۰ هزار تن و آبخور ۱۱.۵ متر برخوردار است.
برخورداری از ۱۲ پست اسکله، دسترسی به آبهای آزاد، نزدیکی به کشورهای حاشیه خلیج فارس، اتصال به کریدور شمال- جنوب از طریق شبکه بینالمللی جادهای و همچنین آبخور مناسب برای پهلوگیری انواع شناورها، بندر شهید باهنر را به یک پایگاه تجاری راهبردی و تاثیرگذار در منطقه تبدیل کرده است.
بندر شهید باهنر همچنین از پایانه های دریایی مناسب در راهگذر ترانزیت منطقه برای ترکیه، روسیه، آذربایجان، قزاقستان، ترکمنستان و عراق است.
نظر شما