۱۰ خرداد ۱۳۹۹، ۸:۲۵
کد خبرنگار: 1540
کد خبر: 83804038
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

قدرت خرید مردم در پساکرونا برای جهش تولید تقویت شود

سمنان- ایرنا- دبیرِ خانه صنعت و معدن استان سمنان گفت: بهترین رویکرد برای تحقق شعار جهش تولید در دوران پساکرونا تقویت قدرت خرید مردم است.

عبدالحمید دربانیان روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مهمترین دغدغه تولیدکنندگان همیشه تامین بازار فروش بوده است و در دوران پساکرونا نیز تحریک تقاضا کمک قابل توجهی به جهش تولید می کند.

وی با اشاره به اینکه شعارهای چندسال اخیر از سوی رهبری همه در مسیر توسعه و رونق اقتصاد کشور بود، اضافه کرد: ۶۰ تا ۷۰ درصد واحدهای تولیدی استان سمنان اکنون کمتراز ظرفیت فعالند و کمک به افزایش این ظرفیت راهگشای بسیاری از هدفگذاری‌ها است.

وی به شرایط پیش آمده برای صنایع کشور به خاطر کرونا اشاره کرد و ادامه داد:  بسته شدن مرزها و تامین مواد اولیه مساله اصلی تولیدکندگان استان سمنان دراین دوران بود.

دبیر خانه صنعت و معدن استان سمنان گفت: اکنون با بازشدن گام به گام مرزها پس از بهترشدن وضعیت کرونا، تولیدکنندگان به صادرکردن تولیدات و از سویی تامین مواد اولیه همانند شرایط پیش از کرونا چشم امید بسته‌اند.

دربانیان بیان کرد: تولیدات واحدهای تولیدی از پیش از شیوع کرونا در انبارها انباشت شد و اکنون صنعتگر استان سمنان نیازمند تامین بازار فروش است.

وی راهکار مهم برای کمک به تولیدکنندگان در شرایط پساکرونا را کمک به تحریک تقاضای خرید در جامعه دانست و افزود: بسیاری از هزینه های جامعه در چندماه شیوع کرونا صرف خریدهای مربوط به همین دوره بود وتقاضای خرید در بسیاری حوزه‌ها کاهش یافت.

دربانیان تاکید کرد: اکنون پس از چندماه کاهش خرید مردم و عادی‌شدن شرایط کرونا، دولت باید برای تقویت قدرت خرید مردم برنامه ویژه داشته باشد.

هزینه‌های مضاعف تولیدکنندگان در کرونا جبران نشد

دربانیان با اشاره به افزایش هزینه های برخی واحدهای تولیدی در دوران کرونا، ادامه داد: این اضافه هزینه ها شامل خرید مواد شوینده و ضدعفونی‌کننده و تهیه اقلام بهداشتی برای کارکنان واحدها بود که همگی از سوی صنعتگران به صورت آزاد تهیه شد.

وی تاکید کرد: برخی واحدهای صنعتی سمنان بین  ۸۰۰تا یکهزار نیروی کار دارند که تامین ماسک و مواد ضدعفونی روزانه برای این تعداد افراد هزینه های مضاعفی برای سرمایه‌گذاران در دوره کرونا بود و کمکی از سوی دولت به این بخش نشد.

دبیرخانه صنعت و معدن استان سمنان بیان کرد: از بسته بودن مرزها در دوران کرونا واردکننده و صادرکننده هر دو آسیب دیدند و اکنون فقط کشورهای عراق و افغانستان به مرور در حال بازگشایی مرزها هستند.

دبیر خانه صنعت و معدن استان سمنان افزود: شعارهای سالانه رویکردها را تعیین می‌کند ولی قوانین مربوط به صنعت کشور همان قوانین ۱۰ تا ۳۰ سال گذشته است که اجازه سمت‌وسوی درست به این بخش را نمی دهد و باید اصلاح شود.

یک هزار و ۸۴۱ واحد صنعتی با سرمایه گذاری حدود ۷۶ هزار میلیارد ریال و اشتغال برای بیش از ۶۸ هزار و ۸۰۰ نفر در استان سمنان دارای پروانه بهره‌برداری و مشغول به فعالیت است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha