به گزارش ایرنا، در رده سنی سه تا ۶ سال بخش شاهنامهخوانی آتیسا طاهرخوانی، مهیا نکویی، کیان قاسمپور و آرمان چلگردی به ترتیب از قزوین، مشهد و فارسان و در بخش نقالی این رده سنی نیز مائده یدالهی نفرات برتر معرفی شدند.
در رده سنی هفت تا ۱۱سال نیز در رشته شاهنامهخوانی، صنم علینیا، المیرا موری، کیانا رهنورد، النا طهماسبی به ترتیب از مشهد، شوشتر، مشهد و شوشتر به عنوان نفرات برتر انتخاب شدند.
در رده سنی هفت تا ۱۱ سال در رشته نقالی نیز دنیا شیریزاده ، لیلا محمدی، اسماء محمدی، آناهیتا وارش مکوندی به ترتیب از کرج، لردگان، خانمیرزا و بوشهر برتر شدند.
در بخش شاهنامهخوانی گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال نیز امیر محمد موسایی، مینا شکرلب، سمیه مهدیزاده، ثنا فیضاللهزاده از فارسان، مشهد، شهرکرد و تهران به عنوان نفرات برتر معرفی شدند و در رشته نقالی این گروه سنی نیز ترنم علیپور از رامهرمز ، فاطمه حسنی از لردگان و آیناز مختاری از جونقان به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.
در بخش قضهگویی این جشنواره نیز آقای ظریفه از اردبیل، عرفان منصوری از لردگان به عنوان برگزیده و فرزانه صالحی از فارسان شایسته تقدیر معرفی شدند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان چهارمحال و بختیاری گفت: مراسم اختتامیه این جشنواره به صورت مجازی و در فضای اینستاگرام به صورت زنده برگزار و نفرات برتر این جشنواره معرفی شدند.
فرزاد رحیمی با اشاره به اینکه آثار ارسال شده به این جشنواره از طریق فضای مجازی و در قالب نقالی، شاهنامهخوانی، قصهگویی و تکخوانی و در ردههای سنی کودکان، نوجوانان و مربیان بود، گفت: ۳۱۳ اثر از سراسر کشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که در مرحله نخست ۱۵۷ اثر و در مرحله نهایی ۲۳ اثر از سوی داوران جشنواره انتخاب شدند.
به گفته وی،۱۰۰ اثر ارسال شده به دبیرخانه این جشنواره از ۲۵ استان بود.
وی اظهارداشت: این جشنواره با هدف ایجاد ارتباط بین اعضای کانون و کانون در ایام کرونایی و قرنطینه خانگی، ایجاد روحیه نشاط و شادی در بین کودکان ، ترویج فرهنگ شاهنامه خوانی در تمام مراکز کانون پرورش فکری کودکان برگزار شد.
به گزارش ایرنا، بیش از ۳۰ هزار از کودکان استان چهارمحال و بختیاری عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هستند.
نظر شما