به گزارش ایرنا، جعفر مردانی روز چهارشنبه در نشست شورای اجتماعی فرهنگی این استان افزود: وضعیت اجتماعی استان دارای نقاط ضعف و قوتی است که با راهکارهای موثر میتوان نقاط قوت را تقویت و نقاط ضعف را از میان برداشت، به همین دلیل تاکید میشود که جلسات این شورا و کمیتههای زیر مجموعهها به طور منظم و موثر تشکیل و سیاستها و برنامههای تدوین شده به جد اجرا شود.
وی بر لزوم اولویتبندی آسیبهایی اجتماعی استان تاکید کرد و گفت: بر اساس برش استانی و ملی ۱۷ آسیب اجتماعی در استان، شناسایی و برای کاهش آن برنامهریزی شده است که میطلبد با توجه به اهمیت و فراوانی، آسیبها در نقاط مختلف شهری و روستایی و محلات شناسایی و اولویتبندی شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: بهرهگیری از ظرفیتهای مردمی برای کاهش آسیبهای اجتماعی اثرگذاری بیشتری نسبت به دیگر راهکارها دارد و تاکید میشود این مهم در اولویت برنامههای استان قرار گیرد.
وی بهرهگیری از ظرفیتهای مردمی و مشارکتدهی آنها را از موثرترین راهکارها برای کاهش آسیبهای اجتماعی برشمرد و اظهار داشت: در همین راستا میتوان کار را از خانواده، محلات، مدارس و دانشگاهها شروع کرد.
مردانی ایجاد مدل عملیاتی برای شناسایی نقاط بحرانی آسیبهای اجتماعی در استان را از دیگر برنامهها و راهکارهای مهم استان برشمرد و گفت: با شناسایی نقاط آسیبپذیر و بحرانی میتوان در کاهش آسیبها موثرتر عمل کرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: با توجه به مناسبتهای پیش رو نظیر دهه فجر و ماه رمضان برگزاری رزمایش احسان و همدلی نیز در دستور کار قرار گیرد.
مردانی با اشاره به اینکه شناسایی، کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی از وظایف ذاتی مدیران دستگاههای اجرایی است تاکید کرد: در نشستهای شورای اجتماعی و فرهنگی استان، شخص مدیر دستگاه عضو باید در شورا حضور داشته باشد.
وی افزود: همچنین قبل از برگزاری نشستهای شورا، کارگروهها و کمیتههای مربوطه تشکیل جلسه داده و با دست پُر در نشست شورا حضور پیدا کنند.
به گزارش ایرنا، در این نشست دبیران کارگروهها و کمیتههای زیرمجموعه به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت استان در خصوص آسیبهای اجتماعی و برنامههای تدوین شده برای کاهش این آسیبها پرداختند.
نظر شما