ارزش شرکت‌های دانش‌بنیان در بورس ۱۵۰ هزار میلیارد تومان است

بیرجند- ایرنا- معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: امروزه ارزش شرکت‌های دانش‌بنیان در تابلوی بورس ۱۵۰ هزار میلیارد تومان است در حالی که هنوز خیلی از شرکت‌های بزرگ دانش‌بنیان کشور وارد بورس نشده‌اند.

سورنا ستاری روز دوشنبه در حاشیه افتتاح مرکز نوآوری شهرهای طبس و فردوس از طریق ویدئو کنفرانس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استاندار خراسان جنوبی همواره حامی ما در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان بوده  است.

وی کرونا را یک آزمون برای همه کشورهای دنیا در زمینه چگونگی برخورد با آن عنوان کرد و افزود: به نظر من در این زمینه ایران توانست با تمام محدودیت‌ها، خود را به اثبات برساند، گرچه هنوز این بیماری تمام نشده ولی در موج اول تمامی تجهیزات را تامین کردیم و هیچ تجهیزاتی از خارج وارد نشده است.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با بیان اینکه ایران با تمام محدودیت‌های ناشی از تحریم به خوبی از عهده مقابله با این بیماری برآمده است، عنوان کرد: در خصوص تجهیزات محافظتی مانند ماسک و ژل شرکت‌های دانش‌بنیان به خوبی توانستند با نوآوری‌هایی که داشتند، موفق عمل کنند.

وی ادامه‌ داد: در موج اول و دوم شیوع کرونا ما به خوبی توانستیم تجهیزات مورد نیاز را تأمین کرده و از چند ماه پیش تاکنون هیچ گونه تجهیزاتی در این زمینه از خارج از کشور وارد نمی‌شود.

ستاری با تأکید بر اینکه همه تجهیزات پیشرفته پزشکی و چه داروهای مورد استفاده و چه تجهیزات حفاظتی چون ماسک، مواد ضدعفونی و گان در داخل کشور تأمین و تهیه می‌شود، افزود: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در تقابل با کرونا بسیار موفق عمل کردند.

وی گفت: خراسان‌ جنوبی هنوز تا مزیت‌های ذاتی خود در حوزه اقتصاد دانش بنیان فاصله زیادی دارد ولی خوشحالم که هر سال اتفاقات بسیار مثبتی در حوزه شرکت‌های دانش بنیان این استان رخ می‌دهد.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با بیان اینکه نحوه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان به چند روش صورت می‌گیرد، اظهار داشت: تنها یکی از این مدل‌ها بحث وام و تسهیلات است.

وی افزود: یکی از مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان در خارج از مرکز و شهرستان‌ها عدم حضور سرمایه‌گذاری‌های مناسب است، یک استارتاپ در شهرهای بزرگ می‌تواند به راحتی سرمایه‌گذار از بخش خصوصی جذب کند.

ستاری با بیان اینکه صندوق پژوهش و فناوری استان فعالیت خود را از امروز شروع کرده است گفت: وام‌های داخل استان را باید این صندوق تشخیص دهد و انتظار می‌رود قابلیتی را در خود ایجاد کند که تسهیلات بزرگتری را پرداخت کند.

وی با اشاره به راه‌اندازی صندوق پژوهش فناوری خراسان‌ جنوبی ادامه‌ داد: بعد از این وام‌های داخل استان باید از طریق صندوق پژوهش فناوری پرداخت شود.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با تاکید بر اینکه جذب سرمایه در بورس مهم است ادامه داد: یکی دیگر از راه‌های تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان جذب سرمایه از طریق بورس است.

سورنا ستاری که امروز (دوشنبه) وارد بیرجند شد، با همراهی استاندار خراسان جنوبی از مرکز نوآوری و شتاب‌دهی و مرکز اشتغال‌زایی و کارآفرینی دانشگاه بیرجند، مرکز رشد و تیم‌های مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی، مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری بازدید کرد.

همچنین در ادامه این برنامه‌ها ساختمان جدید مرکز رشد واحدهای فناور فردوس و مرکز نوآوری طبس به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح شد و شرکت در نشست اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید از دیگر برنامه‌های سفر یک روزه معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به خراسان جنوبی است.