استاندار هرمزگان عصر سه شنبه در نشست شورای گفتمان دولت و بخش خصوصی افزود: این استان به لحاظ تنوع تولید انواع خرما از شرایط خوبی در کشور برخوردار است و در همین راستا باید برندسازی و معرفی انواع ارقام این محصول در دستور کار قرار گیرد و ایجاد صنایع تبدیلی توسعه یابد.
فریدون همتی بیان داشت: توسعه تولید، فرآوری، بازاریابی فروش و بسته بندی این محصول موجب اشتغالزایی در روستاهای هرمزگان و افزایش سطح رفاه مردم این مناطق می شود.
وی یادآور شد: باید ارائه آموزش های لازم، پرداخت وام های ارزان قیمت و ساماندهی مناسب در زمینه خرمای هرمزگان باید مورد توجه برنامه ریزان قرار گیرد.
نماینده عالی دولت در استان، همچنین برلزوم انجام تحقیقات و پژوهش های دانشگاهی در زمینه محصول خرما تاکید کرد.
هرمزگان با برداشت سالانه ۱۵۰ هزار تن خرما از ۳۷ هزار هکتار نخلستان رتبه چهارم تولید و سوم سطح زیرکشت خرما در کشور را دارد.
در این استان ۵۵ نوع خرما تولید می شود که ۲۰ نوع آن تجاری داخلی و خارجی است و سه نوع پیارم، خاصویی و مضافتی به کشورهای استرالیا، کانادا، روسیه و کشورهای آسیای میانه صادر می شود.
برداشت خرما در هرمزگان با خرمای آل مهتری از اول خرداد ماه آغاز می شود و با برداشت پیارم پایان می یابد.
نظر شما