طرح‌های ناتمام منطقه ویژه خلیج فارس نیازمند ۱۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار است

بندرعباس-ایرنا-مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس گفت: یک هزار و ۲۰۰میلیارد ریال اعتبار امسال برای تکمیل طرح های عمرانی و نیمه تمام این منطقه نیاز است.

خلج طهرانی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: تامین این مقدار هزینه و جذب سرمایه گذار برای تکمیل پروژه ها موجب توسعه و جهش بزرگی در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس خواهد شد.

وی بیان داشت: در راستای تلاش برای تحقق شعار جهش تولید، تکمیل زیرساخت های پروژه های نیمه تمام شامل، احداث جاده، نصب پل، تامین آب و برق و گاز انجام می شود. 

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس خاطر نشان کرد: اجرا و تکمیل این طرح ها شامل، شبکه توزیع آب سایت شمالی با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال، تصفیه‌خانه فاضلاب سایت جنوبی و استفاده از پساب تصفیه شده برای آبیاری فضای سبز با هزینه ۱۰۰میلیارد ریال و تعمیر پل دسترسی و اسکله منطقه ویژه با اعتبار ۳۰۰ میلیارد ریال است.

طهرانی اظهار داشت: همچنین ۳۵۰میلیارد ریال برای تکمیل کانال‌های دفع آب‌ سطحی در سایت شمالی به منظور جلوگیری از آب‌گرفتگی اختصاص یافت که مانع از آسیب به زیرساخت‌های تولیدکنندگان در هنگام بارندگی و سیلاب می شود.

منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس با دارا بودن اسکله اختصاصی مجهز به نوار متحرک تخلیه و بارگیری به طول ۳۲ کیلومتر به عنوان قطب تولید فولاد و آلومینیوم و فلز روی با جذب ۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در یک دهه گذشته و ایجاد اشتغال پایدار برای ۱۱ هزار و۵۰۰ نفر در غرب شهر بندرعباس قرار دارد.

این منطقه ویژه در کیلومتر ۱۳ جاده شهید رجایی در غرب بندر عباس واقع شده است.این منطقه در دیماه سال ۱۳۷۶ بر اساس مصوبه هیات وزیران با نام منطقه ویژه معادن و فلزات تاسیس و از شهریورماه ۱۳۸۴ به منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس و سپس با اضافه شدن عبارت اقتصادی در ابتدای سال ۸۸ به منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس تغییر نام داد.

فعالیت‌های شرکت با عملیاتی شدن سایت جنوبی و احداث ساختمان‌های اداری، حصارکشی سایت میانی، احداث شبکه‌های راه و تاسیسات، هتل پنج ستاره خلیج فارس، کارخانجات آب شیرین کن، پل‌های روگذر به محور شهید رجایی و راه آهن شروع و با ادغام شرکت نورد بندرعباس (بارکو) و ملحق شدن اسکله‌های تخلیه و بارگیری مواد معدنی، نفتی و استقرار گمرک با عملیاتی شدن سایت‌ها محقق گردید و هم اکنون با توجه به استقرار صنایع بزرگی نظیر فولاد، آلومینیوم و سایر صنایع، این منطقه به قطب صنعت فولاد، آلومینیوم، آند، تخلیه و بارگیری مواد معدنی و نفتی و انرژی برق تبدیل شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha