۲۵ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۴۰
کد خبرنگار: 1781
کد خبر: 83821075
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۱۱۰۰نفر در منطقه ویژه خلیج فارس مشغول به کار شدند

۲۵ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۴۰
کد خبر: 83821075
۱۱۰۰نفر در منطقه ویژه خلیج فارس مشغول به کار شدند

بندرعباس-ایرنا- یک هزار و ۱۰۰نفرظرف سال گذشته با هدف جذب نیروهای محلی در منطقه ویژه اقتصادی حلیج فارس مشغول به کار شدند.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس روز یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر۱۲هزارنفر به صورت قراردادی در این منطقه مشغول به کار هستند که از این تعداد ۹هزار نفر با ۱۱شرکت مادر و ۱۵۴شرکت پیمانکاری همکاری دارند.

حسن خلج طهرانی افزود: یکی از برنامه های سال جهش تولید، بکارگیری و آوزش نیروهای متخصص با مهارت فنی مورد نیاز برای این منطقه اقتصادی است.

وی اظهار داشت: به همبن منظور مذاکراتی با اداره کل فنی و حرفه ای هرمزگان انجام شد تا دوره های آموزشی براساس نیاز واحدهای صنعتی شامل، آتش نشانی، جوشکاری، هدایت جرثقیل سقفی برای جویندگان کار برگزار شود.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس تصریح کرد: برای استفاده بیشتر از ظرفیت نیروهای بومی استان در صنایع غرب بندرعباس، بکارگیری متقاضیان از طریق واحد کار منطقه ویژه خلیج‌فارس صورت می پذیرد.

منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس با دارا بودن اسکله اختصاصی مجهز به نوار متحرک تخلیه و بارگیری به طول ۳۲ کیلومتر به عنوان قطب تولید فولاد و آلومینیوم و فلز روی با جذب ۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در یک دهه گذشته و ایجاد اشتغال پایدار برای ۱۱ هزار و۵۰۰ نفر در غرب شهر بندرعباس قرار دارد.

این منطقه ویژه در کیلومتر ۱۳ بزرگراه شهید رجایی در غرب بندر عباس واقع شده است.این منطقه در دیماه سال ۱۳۷۶ بر اساس مصوبه هیات وزیران با نام منطقه ویژه معادن و فلزات تاسیس و از شهریورماه ۱۳۸۴ به منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس و سپس با اضافه شدن عبارت اقتصادی در ابتدای سال ۸۸ به منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس تغییر نام داد.

منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس، از شمال به کوه‌های پولادی پالایشگاه‌های هشتم، ستاره خلیج فارس و هرمز و از جنوب به اسکله‌های تخلیه و بارگیری مواد معدنی و مواد نفتی، آب‌های آزاد و خلیج فارس، از غرب به بندر شهید رجایی و از شرق به نیروگاه هزار و ۲۰۰ مگاواتی توانیر و شهر بندرعباس و خطوط ریلی مرتبط و شرایط متمایزی را پدید آورده است.

فعالیت‌های شرکت با عملیاتی شدن سایت جنوبی و احداث ساختمان‌های اداری، حصارکشی سایت میانی، احداث شبکه‌های راه و تاسیسات، هتل پنج ستاره خلیج فارس، کارخانجات آب شیرین کن، پل‌های روگذر به محور شهید رجایی و راه آهن شروع و با ادغام شرکت نورد بندرعباس (بارکو) و ملحق شدن اسکله‌های تخلیه و بارگیری مواد معدنی، نفتی و استقرار گمرک با عملیاتی شدن سایت‌ها محقق گردید و هم اکنون با توجه به استقرار صنایع بزرگی نظیر فولاد، آلومینیوم و سایر صنایع، این منطقه به قطب صنعت فولاد، آلومینیوم، آند، تخلیه و بارگیری مواد معدنی و نفتی و انرژی برق تبدیل شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha